tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kylppärin ihanuudet ja kamaluudet

Kurkataanpa pitkästä aikaa kylppäriin. Mitä siellä näkyy? Onko eteerinen tunnelma kuin Rooman kylpylästä, viinirypäleiden keskeltä, vai peittääkö pyykkivuori näkyvyyden? Kylpyhuoneen kauneus ja pienet kivat esineet sulostuttavat arkea. Tämä tärkeä huone saattaa jäädä  liian vähälle huomiolle, vaikka se onkin aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä meidän askareissamme.

My naked truth on se, että kodinhoitohuoneesta on tullut sellainen sekalainen huone, että alkuperäinen käyttötarkoitus on hävinnyt jäljettömiin. Saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä oleva kääntöpaikka on unelmissani huone, jossa puhtaat pyykit viikataan kauniisiin pinoihin, pienissä lyhdyissä palaa tuoksukynttilät, orkideat kukkivat ja nojatuolissa lekottelen saunan jälkeen viinilasin kera. Toista on totuus. Huoneesta on lyhin tie ulos, joten siellä on jättimäinen kasa kenkiä, vaihtovaatteita, työkaluja ja silitettäviä vaatteita.

Pieni ylellisyys ei ole pahitteeksi, sillä tuoksut, ihanat saippuat, kukat ja kynttilät antavat pienen ripauksen luksusta arjen keskelle. Näissä kuvissa romanttista tunnelmaa luovaat pääosin Jeanne d' Arc Living -malliston herkut. Tässä siis unelmoin uuden sisustuksen kylppärin yhteyteen :)

Romanttinen säilytysrasia pienille kylppärin tarvikkeille. Huom. Tällaisen voi myös tehdä kotikonstein. Muovista koristenauhaa saa askarteluliikkeistä.


Ripaus metallia ja ajan patinaa. Saippuakuppi rustiikin ystäville.


Tuoksuva ruususaippua söpössä lahjapakkauksessa.


Laventeli-tuoksupusseja nostalgisilla vintage-kuvilla.


Chic Antique-meikki / tarvikepusseja.


Haaveilun lisäksi täytyisi saada jokin järkevä toimintasuunnitelma kylppäriin, joten ehkä se alkaa tavaroiden raivauksella tyyliin säästä, kierrätä, hävitä kokonaan. Onko kenelläkään vastausta siihen, miksi vaatteet kasaantuvat tiettyihin paikkoihin... No joka tapauksessa taidan lähteä nyt kylppärisavottaan :)

Kuvat: My white country house Täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...