lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kuumottava rantakirja

Nyt onnistuin nappaamaan sellaisen kirjan rannalle, että korvia lähes kuumottaa. Olin viikolla kirjastossa, ja ajattelin ottaa nopeasti vain jotain kepeää luettavaa. Kirjastot laittavat usein pöydille ehdotuksia, ja tämänkin nappasin siitä mukaani. En ottanut dekkaria, Dostojevskia, filosofiaa tai elämäntaito-oppaita.

Seuraan jonkun verran kuninkaallisten elämää, joten ajattelin lukaista tämän läpi. " Sellainen aivot hyllylle" -kirja, joka sopii kepeästi kahlattavaksi. Talven ajan olenkin lukenut sellaisia tiiliskiviä, että mikään raskaan sarjan materiaali ei nyt houkutellut.

Olen päässyt vasta puoleen väliiin, mutta kirja tuntuu olevan varsinainen tirkistysopas. Tämä kirjoittajanainen on ollut 12 vuotta prinssi Charlesin hovikirjurina. Se miten nuori tyttö pääsi palatsiin töihin, ja mitä kaikkea siitä seurasi onkin aikamoinen tarina. Kaiken lisäksi tämä kirja antaa henkilöihin aivan uuden näkökulman. Paikoitellen kirjan anti on hmm. jopa liiankin yksityiskohtaista. En tiedä, haluanko edes tietää kaikkea sitä, mitä kirjassa sanotaan. Katsotaan nyt sitten, miten kirja etenee :) Kuulemisiin, ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...