perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kotikutsut ja uistinmekko

Perjantai-ilta on kulunut iloisesti kotikutsuilla. Onkohan sinulle tämä Forever-tuotesarja tuttu? Olin ensimmäistä kertaa tämän tuotteen esittelyssä, ja päivän sana oli Aloe vera. Esittelyn mukaan ihmiset ovat hyödyntäneet kautta aikojen tämän kasvin ominaisuuksia esimerkiksi ihon ja haavojen hoidossa. Nyt erityinen hitti tuntuu olevan juoma, jonka pääaine on Aloe vera. Mummojen ikkunalaudoilla on ennen vanhaan myös kasvanut tällaisia ihmekasveja, joiden lehdistä saatavalla uutteella on hoidettu ihoa.

Esittelytilaisuudessa saimme perehdytyksen tämän kasvin saloihin, ja siitä valmistettaviin tuotteisiin, joissa on niin vitamiineja, entsyymejä, aminohappoja ja mitä kaikkea nyt keho sitten tarvitseekaan. Esille tuli myös se, että nykyajan kasvit ovat niin tehoviljeltyjä, että niissä ei ole samoja määriä vitamiineja kuin vuosikymmeniä sitten.

Tilaus jäi tällä kertaa tekemättä, mutta esittely oli kiinnostava. Saimme kokeilla näytteitä ja maistaa juomia. Erityisesti palovammoihin Aloe vera tuntuu olevan oikea superaine. Ehkä täällä blogin maailmassa jollain on kokemusta tästä tuotteesta.


Tällaisessa esittelytilaisuudessa on aina sellainen ripaus hurmoshenkeä, kun pienessä ajassa tulee totaalinen perehdytys uuteen maailmaan. En oikein osannut tilata mitään, kun pää oli vähän pyörällä kaikista ominaisuuksista ja ainesosista. Parempi sitten miettiä rauhassa kotona.


Kutsuilla oli maittava tarjoilu emännän toimesta, mutta herkuttelu jatkui vielä kotona. Kotikokki oli valmistanut suolaista ja makeaa. Tässä piirakassa on suolalihaa ja leipäjuustoa.


Lisäksi tulossa oli vielä toinen pellillinen makeaa nimeltä tuorejuusto-brownies. 


Nyt ei hyvin mene, kun lenkit ja uiminen ovat jääneet vähemmälle huomiolle viime aikoina, ja herkuttelu jatkuu vielä huomenna synttäreillä illalla. Ou nou.

Piti muuten mainita vielä yhdestä hauskasta jutusta. Katsoin eilen vahingossa ohjelmaa Muodin huipulle, missä kilpailijoiden pitää ommella erilaisia asuja malleille. Jäin katsomaan jakson, kun heidän piti valmistaa lemmikkikaupan tarvikkeista muotivaatteita. Tulokset oli aivan uskomattomia. He käyttivät kanin ja marsun putuja, linnunsiemeniä, akvaarioon tarkoitettuja värikkäitä kiteitä, puruleluja jne. Nostan kyllä hattua, että yksikin coctail- mekon helma oli kokonaan kuivikkeista liimattu. Lopputuloksesta ei olisi tunnistanut materiaalin alkuperää monestakaan mekosta, ellei olisi tiennyt. Lisää rohkeita vetoja. Tykkään. Hei, muuten nythän mun huominen vaatepulma on ratkaistu. Laitan pikkumustan ja värikkäitä uistimia roikkumaan. Löytyykö kannatusta?

Nyt sulattelemaan herkkuja ja päivän antia. Kuulemisiin :)

4 kommenttia:

 1. Tuttuja ja hyväksi todettuja tuotteita. Itse käytän huulurasvaa ja deodorantti stickiä säännöllisesti. Lisäksi mulla on se ihana aloe vera spray, joka esim. auringon tai muun ärsyttämää, kutisevaa ihoa lievittää ja viilentää. Poika, 20 v., käyttää sitä aloe vera geeliä, tosin milloin minkäkin merkin valmistamaa (Dermosilin on edullisin ja hyvä laadultaan) iho-ongelmiensa hoitoon. Hänellä on akne ja psoriasistakin. Aloe vera geeli on erinomaista akneiholle, kun se kosteuttaa, raikastaa ja rauhoittaa. Eikä ole rasvaista. Me tykätään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit kokemuksistasi. Tuo viilentävä vaikutus on varmaan tehokas. Ymmärtääkseni myös ihovaurioiden pitäisi parantua nopeammin. Dermosil on myös itselleni tuttu. Pitääpä katsoa heiltäkin tuo Aloe vera -tuote.

   Poista
 2. Esittelutuotteet jonkin verran tuttuja. Pikkumusta on edelleen hyvä idea ja uistimet...wau. Haluun nähdän kokonaisuuden kuvan kera. Mukavaa iltaa sinulle ja miehellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensähän mekkoon ripustetaan kunniamerkit juhlissa. Uistin voisi olla merkki siitä, että on saanut hienon ahvenen tai piikkikalan :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...