keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kortti vai tekstari Singaporesta?

Heippati kaikki kesän matkailijat. Vieläkö postikorttien lähettäminen reissusta on ajankohtaista, vai kuitataanko tervehdykset sähköisesti? Olen säästänyt aikamoiset pinot postikortteja, joita olen saanut maailmalta. Niitä on kiva saada, katsella ja muistella. Tekstareiden lähettäminen on nykyisin korvannut monta  tervehdystä. Laiskuus on iskenyt, ja moni juhlapyhä kuitataan pienellä viestillä.

Kätevästä virtuaaliyhteydestä huolimatta tykkään lähettää postikortteja matkoilta, eikä se välttämättä haittaa vaikka kortti tuleekin perille myöhemmin. Mikä on sitten sellainen reissu, että kortti lähtee postiin? Riittääkö vierailu naapurikaupungissa, kotimaassa, vai pitääkö lähteä ulkomaille?


Joidenkin mielestä kortin lähettämisestä on vaivaa. Kuinka monelle pitäisi postittaa? Pitääkö sillekin lähettää, kun tuollekin laitetaan? Mistä löytyy postimerkkejä tai laatikko? Entäs sitten tuliaiset. Etsitäänkö sopivia tuliaisia hartaasti, vai otetaanko jotain sopivaa, jos sattuu löytymään?

Kortti ilahduttaa niitä, jotka ovat jääneet kotimaisemiin. Toisaalta, voihan kortin lähettää kotoakin tyyliin. "Täällä ollaan, eikä mihinkään mökistä poistuta". Minkälaisia kokemuksia sinulla on korttien lähettämisestä?

4 kommenttia:

 1. Kyllä toi kortti on kivempi saada. Nykyään tulee lähteltyä aivan liian vähän kortteja tai kirjeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalla on helposti niin paljon kaikkea puuhasteltavaa, että kortti saattaa unohtua. Onneksi osoitteet saa kätevästi puhelimeen muistiin, niin ne on sitten aina mukana.

   Poista
 2. Kortteja on tosi kiva saada! Yritän itse niitä myös aina reissusta lähetellä kun mielestäni niiden kirjoittaminen jossain paikallisessa kahvilassakin on niin mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös siitä kuinka erilaisia postimerkkejä muualla on :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...