torstai 27. kesäkuuta 2013

Kolmen herkun päivä

Mums-Mums.Tänään on ollut kolmen herkun päivä. Muistan kyllä hyvin kuinka juhannuksena lupasin arjen koittavan ruokapöytään, mutta jotenkin tämä ote lipsahti tänään.

Eilen sovittiin mieheni kanssa, että mennään kotipaikkakunnalla hotelliaamiaiselle. Se tuntuikin luksukselta, kun sai mennä kotoa valmiiseen pöytään, vaikka ei ollakaan missään reissussa. Aamuisin en normaalisti saa alas muuta kuin teekupillisen ja Weetabixia. Kummasti siinä makuhermot heräsivät, kun edessä oli valmis kattaus.

Tosin lähteminen oli pikkuisen nihkeää. Vettä ja ukkosta on tainnut tulla vähän jokapuolella, joten olo ei ollut virkein mahdollinen, kun piti ehtiä aamulla ajoissa liikkeelle :) Tänään kävin myös vanhempieni luona visiitillä juuri oikeaan aikaan. Siellä oli pulla/munkkitaikina tekeillä, ja uunista tulikin sitten äitini tekemiä pehmeitä ja tuoreita maistiaisia.
Eikä kahta ilman kolmatta. Tämä kakkunen on eurooppalaisen ruokatorin tuliaisia. Mud cake on yleensä ollut mehukasta, joten piti maistaa myös tällaista versiota. Ihan jees, mutta tyttäreni resepti on kyllä hyvä haastaja :)


Vettä on sitten sanomattakin tullut olan takaa koko päivän. Ei ole kastumatta päässyt liikkumaan mihinkään, vaikka oli piskotikku mukana. Tukka on nyt leikattu ja viimeistelty. Harmiksi kuulin, että vakkariparturi vaihtaa taloa, mutta onneksi pysyy paikkakunnalla. Tiedän, että jotkut ajavat autolla pitkiäkin matkoja luottoparturille. 

Huomenna olisi tiedossa kotikutsut illalla. Aiheena on kauneustuotteet, joten odotan mielenkiinnolla. Tupperware, kynttiläkutsut ja alusvaatekutsut ovat tuttuja, mutta nämä ovat ensimmäiset. Ihan mielenkiinnosta menen tutustumaan ja jutustelemaan. Miten sinun päiväsi on sujunut, ja onko viikonloppusuunnitelmia tiedossa?

10 kommenttia:

 1. Hotelliaamiaiset ovat kyllä niin luksusta :)
  Ja nam mitä makeitakin herkkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kiva mennä valmiiseen pöytään. Liian helposti tulee kyllä syötyä silmillään ja ahdettua liikaa :)

   Poista
 2. On sulla ollut makee päivä.Hyvän näköisiä-Ritva

  VastaaPoista
 3. Ah, mutakaakkua...! Arvaapa mitä kesäistä minä tässä pistelen poskeen? Piparkakkuja ja auraa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tykätään piparkakun ja Auran yhdistelmästä!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Munkkeja ei tule itse muuri leivottua, vaikka kaikkea muuta kyllä leivotaan. Välillä saa onneksi valmiita maistiaisia :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...