maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kolme pientä herkkua :)

Tänään on ollut namujen ja ihanuuksien päivä. Kolme pientä herkkua ovat sulostuttaneet päivääni, ja sitten vielä voitin palkinnon Sweet Little Things -blogin arpajaisissa. Eikä ole ollut jäniksenkäpälää, hevosenkenkää tai neliapilaa käsilaukussa.

Oletko voittanut koskaan mitään hauskaa arpajaisissa? Minä en yleensä voita mitään. Tai olen pienenä tyttönä voittanut herätyskellon. Onneksi rahat taisivat silloin mennä edes hyvään tarkoitukseen. Muistan kuinka torilla oli aina arpamyyjiä, ja vieressä oli houkuttelevia palkintoja. Ei sitten oikein tärpännyt.

Arpajaisvoiton lisäksi olen saanut tällaisen teelähetyksen. Osallistuin Twinings-sivustolla kyselyyn, ja lopuksi sai valita näytepaketin, jossa on kuusi teepussia. Valitsin tämän vaniljan, ja koko postilaatikko tuoksui makealta aromilta. Kiitti vinkistä tähän kyselyyn, Taija :)


Tänään kokeilin myös maistaa Kismet-jätskiä. Se oli yllättävän positiivinen elämys. Voisin kokeilla ehkä toisenkin kerran, vaikka yleensä nämä testit saattavat jäädä yhteen kertaan. Namm.


Omasta maasta ei vielä mansikkaa tähän aikaan pukkaa, vaikka kukkia on tulossa runsaasti. Niinpä täytyy sitten turvautua kauppojen ja torien tarjontaan. Nyt teki mieli syödä ne paljaaltaan, mutta ensi kerralla taidan dipata suklaaseen.


Toivottavasti viikko jatkuu yhtä ihanissa merkeissä. Hei, muuten muistakaahan osallistua arvontaan, joka on vielä tämän viikon käynnissä!

Mukavuutta toivotellen, kuulemisiin :)

3 kommenttia:

  1. Sää on niin ihana, että bloggaaminenkin unohtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt kannattaa nauttia kesästä, kun sellainen tänne kerrankin saatiin oikein trooppisilla mausteilla :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...