lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kirsikoita ja paperikattaus

Tässä kattausvinkki ja makutuliaisia markkinoilta meren rannalta. Kesäiset kalamarkkinat ovat olleet monta vuotta vakiokohde. Paikalliset kalastajat tulevat myymään tuotteitaan eri muodoissa, ja viime vuosina olemme hakeneet savusiikaa ja kirsikoita kesäpöytään. Usein on myös käynyt niin, että siika on syöty jo paikanpäällä :)

Kattaus syntyy yksinkertaisilla nikseillä, jos tiskiä halutaan välttää. Nämä nyytit muistuttavat veneitä. Olen tehnyt ne leivinpaperista ja sitonut päät paperinaruilla. Olen innostunut muutenkin tällä hetkellä paperimateriaalien käytöstä kattauksessa.

Aikaisemmin olen tehnyt postauksen paperiveneiden perinteisestä taittelusta. Sen voi kurkata Täältä


Tässä on muuten vanha postivene, jolla on aikoineen kuljetettu kirjeitä ja vähän muutakin meriteitse.


Tuoreet kirsikat tuovat vaihtelua tarjoiluun. Tänään yritetään puuhastella jotain ihan muuta kuin viettää aikaa keittiössä. Tosin iltaa vietetään grillauksen merkeissä.Madeleinen vihkiseremonia on nyt tsekattu, ja tilaisuus vaikutti melko vapaamuotoiselta. Mekko oli kaunis, vaikkakin erilainen kun olin ehkä odottanut. Kirkossa näytti olevan todella kuuma, kun porukat heiluttelivat ohjelmalehtistä ahkerasti.

By the way. Huominen on vielä aikaa osallistua arvontaan. Vielä ehdit klikkailemaan mukaan Täältä

Kuulemisiin, ja ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Hyvä, käytännöllinen kattausidea. Kauniskin vielä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)Tämä sopii myös retkelle. Paperi ja pala narua eivät paina paljon kassissa, ja siitä saa alustan ja kulhon syömisille.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...