maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kakkupaperi ja kukkia

Ihanaa alkavaa uutta viikkoa! Maanantai saa käynnistyä tänään juhlallisissa tunnelmissa.  Heti alkuun haluan kiittää lämpimästi kaikkia arvontaan osallistuneita. Arvonta suoritetaan tänään, ja voittaja on tiedossa illan postauksessa.

Maanantailla on yleensäkin aivan liian karu maine. Juhlat on ohi, herätys aikaisin, pitkä viikko edessä, aikataulut ja tekemättömät työt. Perjantain ja maanantain välissä on sellainen levähdyspaikka nimeltään viikonloppu. Nyt sitten pitäisi jo laittaa kiireesti vilkkua päälle ja palata valtatielle huristelemaan kohti seuraavaa viikonloppua.

Mutta mitäpäs se sellainen elämä sitten onkaan, jos kaikki kiva tapahtuu vaan viikonloppuna. Sehän tarkoittaisi viisi päivää odottamista. Jos sen kertoo vielä neljällä, niin kuukaudesta 20 päivää ja vuodesta yli 200 päivää menee viikonlopun odottamiseen. Ou nou. Se ei kuulosta hyvältä.

Niinpä nyt laitetaankin juhlat pystyyn maanantain kunniaksi, ja eletään, nautitaan kaikilla mausteilla (paitsi mulle ei sipulia tälla kertaa, ja vaan vähän sinappia siihen viereen) :)

Maanantain juhlakattaus syntyy kakkupaperin inspiroimana pitsinauhan kanssa. Kukat ovat omasta puutarhasta. Kakkupaperi on aikaisemminkin ollut kaverina kattauksen tekemisessä, ja siitä löytyy aikaisempia postauksia linkeistä:

Karkkitötterö kakkupaperista

Kakkupaperista päivän asetelmaNäissä tunnelmissa toivottelen sinulle ihanaa päivää ja alkanutta viikkoa! Kuulemisiin...

6 kommenttia:

 1. Nätisti sopii tuo herkkä pitsi noiden lautasten kanssa... kerään itse samaa sarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kun kiva. Olen todella tykästynyt tähän Villeroyn sarjaan, ja vähän muihinkin heidän tuotteisiin. (eikä niin vähän)

   Poista
 2. Unohtui kysyä, että mistä olet hankkinut tätä Ivoirea? Tarvitsisin kahvikuppeihin muutaman parin täydennystä, ja Saksalaisista nettikaupoista saisi reilusti edullisempaan hintaan kuin Suomesta. Normihintaisena kun ovat tosi tyyriitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osan olen saanut lahjaksi, ja sitten on käynyt sellainen tuuri, että muutamassa pienessä liikkeessä on ollut loppuunmyynti. Sieltä on löytynyt sitten vähän kohtuullisemmalla hinnalla. Kyllä hintavertailu kannattaa, ja verkkokaupoista voi tehdä ihan hyviä löytöjä.

   Poista
 3. Ristiäisiksi pitää kuppeja hommata, joten metsästys alkakoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea metsästykseen. Voi miten ihanan kattauksen niistä saakin ristiäisiin :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...