perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kahdeksan asiaa itsestäni

Heipparallaa kaikille.Tässä tulee kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni.  Sain haasteen
Miss Bubble´s lifestyle -blogista, ja kiitokset siitä :)

♥♥♥
Jotain olen kertonut aikaisemminkin, joten toivottavasti tässä tulee myös jotain uutta esille :)

1. Pallottelua ja pimputtelua

Harrastin nuorena aktiivisesti lentopalloa ja pianonsoittoa. Joukkueen kanssa kierrettiin ympäri maata vuosikaudet. Jossain vaiheessa aika ei sitten enää riittänyt molempien intensiiviseen tekemiseen. Jatkoin sitten pianonsoittoa, suoritin vaadittavat tutkinnot, ja olen antanut myös soittotunteja. Tällä hetkellä soittelen lähinnä omaksi iloksi, ja vähän muillekin.


2. Koko perheen päiväkirja

Olen julkaissut muutama vuosi sitten kirjan. "Meidän perheen kirja" on täytettävä kirja, joka kertoo omaa tarinaansa, jotta arjen pienet asiat säilyisivät. Kirjassa on erilaisia arkeen ja juhlaan liittyviä teemoja, joihin olen kirjoittanut runot. Täyttyessään siitä tulee omistajiensa näköinen kirja, jossa hetket, kommellukset, ilot ja haaveet ovat tallessa vuosienkin päästä. Ilokseni olen saanut tehdä yhteistyötä kuvittaja Marika Maijalan kanssa. Kirjoittaminen on aina kuulunut elämääni, joten olen iloinen, kun sain kustannussopimuksen.


 3.Työtä, ihmisia ja tapahtumia

Työ media- ja viestintäalalla on tuonut mukanaan paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja ihmisiä. Se tarkoittaa välillä myös kiirettä,  matkustamista, illallisia, iltapukujuhlia ja persoonallisia tapaamisia ympäri maata. Työni kautta olen saanut tutustua sellaisiin paikkoihin ja ihmisiin, mikä muuten ei olisi ollut mahdollista. Toisaalta vastapainoksi tykkään köpötellä kotona villasukissa, askarrella, maalata, hoitaa puutarhaa, tehdä ruokaa ja loikoilla "kalsareissa". Kotoilu on ihanaa.


4.Juuret landella

Juureni ovat maaseudulla. Se on voimavara, jota osaan arvostaa kovasti. Pienenä vietin kaikki kesät mummolassa. Siellä sain kasvaa rauhassa eläinten ja peltojen keskellä välittämättä muusta maailmasta. Tutuksi ovat tulleet heinäpellot, perunamaat, pellon pientareet, lehmien lypsäminen, metsäretket. Järvimaisemat, pyöräretket ja vapaa hulluttelu antoivat tilaa hengittää.Tänäkin päivänä osaan rauhoittua nauttimalla luonnosta ja sen ihmeistä. Se antaa myös oikeat mittasuhteet niille asioille, jotka ovat tärkeitä tässä hektisessä maailmassa. Vietän mielelläni aikaa läheisteni kanssa omilla retkillä ja kotona.


5. Lemmikit

Pidän kovasti kaikenlaisista lemmikeistä. Meillä on ollut kani, ja viimeksi kissa. Jouduimme luopumaan kissasta allergian vuoksi. Olen halunnut myös omistaa koiran, mutta luulen että tyydyn rapsuttelemaan tuttavien lemmikkejä.  


6.Ihmetellään ja kummastellaan

Olen perusluonteeltani avoimesti kiinnostunut kaikesta. Tutustun mielelläni erilaisiin asioihin, tekemiseen ja kokeilen uutta. Muiden ihmisten innostus ja tekeminen antavat energiaa ja iloa myös itselle. Elämää ilman estetiikkaa en osaisi kuvitella.7. Matkakuumetta

Tykkään matkustamisesta paljon, vaikka kotiin onkin kiva palata. Jatkuva matkalaukkuelämä on raskasta, mutta sopivina annoksina se virkistää. Ennen kiertelin matkoilla kaupoissa ja nähtävyyksissä todella paljon. Nykyään tykkään ottaa iisimmin ja katsella, tunnelmoida kiireettömästi, vaikka muutama nähtävyys jäisikin näkemättä. Mieliinpainuvin reissu oli autolla Italiaan, 5000 km, joka oli samalla tutustumismatka omaan itseeni.


8. Crazy life

Tietty leikkimielisyys on osa minua. Tykkään hullutella, hassutella, seikkailla, tehdä tempauksia, järjestää kutsuja, ohjelmaa, kekkereitä, pelata lautapelejä, sulkapalloa, lasketella ja kokeilla mitä vaan lajeja huvin vuoksi. Työni puolesta joudun organisoimaan, olemaan järjestelmällinen ja aikataulut ovat tarkkoja. Siksipä tykkäänkin muuten hullutella, ja minussa asuu pieni Peppi Pitkätossu. Innostun lähtemään mukaan, kun tiedossa on kivaa :)Haasteeseen kuuluisi antaa tämä viidelle blogille eteenpäin. Mitä, jos nappaisit tästä haasteen itsellesi, ja vastaisit sitten kun sinulle sopii. Olisi kiva tietää jokaisesta teistä vähän lisää :)

Ihanaa viikonloppua toivotellen! 

Kuvat: sxc ja Weheartit 

4 kommenttia:

 1. Toi meidän perhe kirja kuulostaa tosi kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiselle oli tarvetta meillä kotona, joten ajattelin että ehkä muillakin olisi iloa sellaisesta :)

   Poista
 2. Kiva lukea susta uusia juttuja! Tosiaan, tuo Meidän perhe -kirja kuulostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haasteet ovat siitä kivoja, että samalla ehkä tulee esille pieni pala sellaista maailmaa, arkea ja elämää, joka ei ehkä muuten postauksissa näy :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...