keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

It`s so Chanel

Tässä se nyt on. Tuleva ystäväni, jolla on pääsylippu iholle asti. Kauan sen etsiminen kesti, mutta hyvää kannattaa odottaa :) Olen kävellyt tämän ohi monta kertaa, vaikka loppjen lopuksi se on ollut käden ulottuvilla.

Minulla on muutama luottotuoksu, jotka ovat kulkeneet matkassa jo monta vuotta. Kevyet tuoksut ovat aina viehättäneet. Moni on suositellut Chanel vitosta, mutta jostain syystä se ei ole kolahtanut. En ole tähän asti löytänyt Chanelilta oikein sopivaa tuoksua, mutta tällä kertaa taisi onnistaa numerolla 19.

Tuoksu ei ollut tyttömäinen, vaan aikuisuutta oli mukana.  Se ei kuitenkaan ole rankkitynnyri-terva-myski-yhdistelmä, joka saa tapetitkin irtoamaan seinästä. Tässä siis varteenotettava haastaja aikaisempien tuoksujen rinnalle. Hinta ei ollut sieltä halvimmasta päästä, mutta ehkä joulupukille täytyy kirjoittaa :) Toisaalta mies ainakin noteerasi, että sitä ollaan sitten käyty hajuvesiosastolla. Hyvä ettei autoa alkanut tuulettamaan :)

Onkohan mieltymys erilaisiin tuoksuihin geneettistä? Tuoksuja on niin paljon erilaisia, ja jokaiselle löytyy omansa.  Mikä on sinun lempituoksusi? Olen yrittänyt löytää sopivaa "oopperatuoksua" , mutta ehkä hajuaisti muuttuu iän mukana, ja sitä tykästyykin sellaisiin tuoksuihin, jotka aikaisemmin olisivat jääneet kauppaan.


Tällainen peruspaitis tuli sitten tilattua verkkokaupasta. Mallisto on Race Marine, ja ostospaikka on Stadium. Ei kuitenkaan tarvinnut köpötellä kauppaan, vaan kätevästi nettiin :)


Nyt täytyy mennä loihtimaan jotain syötävää, kun lounas oli vain kevyt salaatti. Kaiken lisäksi jälkkäriksi on uusia herkkuja. Niistä lisää myöhemmin :)

6 kommenttia:

 1. Tuo on ihana tuoksu, itsellä on rasvana ja tykkään kovasti. Harvoin tullut vaan käytettyä, pitäisikin hemmoitella oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsensä hemmottelu on aina hyvä satsaus :)

   Poista
 2. Minulla pitää aina olla tuota 5:sta kaapissa yhtenä vaihtoehtona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten kiva, jos on erilaisia vaihtoehtoja. Välillä joku tuoksu on suositumpi kuin toinen, ja vuodenajat vaikuttavat myös :)

   Poista
 3. Täytyykin käydä tuoksuttamassa tätä tuoksua. Kiva paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on vielä Chanel 22, joka saattaa myöskin olla kiinnostava. Sitä ei ollut tällä kertaa tarjolla, joten täytyy kokeilla sitä jossain muualla.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...