perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ilta saaristossa

Kyllä ruoka maistuukin hyvältä ulkona, jos ei ole liian paahteista. Eilen illalla kävimme mieheni kanssa syömässä saaristoravintolassa. Arvottiin moneen kertaan ruokalistaa, kun nälkäisenä ei osannut tehdä päätöksiä. Tarjolla oli paistettua ahventa ja kalaa monessa eri muodossa. Katkarapuleipä sitten veti pisimmän korren, eikä se ollut loppujen lopuksi huono päätös. Tosin katkarapuja oli niin paljon, että lopussa alkoi jo tehdä tiukkaa. Ahvenet ovat myös herkkuani. Niitä meille tulee yleensä vanhemmilta, kun sieltä löytyy innokas kalastaja :)

Kesällä saaristo herää henkiin, ja siellä on mukava katsella ympärilleen. Talvella maisema näyttää ankealta, mutta kesällä kaikki herää uuteen kukoistukseen. Otin varmuuden vuoksi neuleen mukaan, vaikka lähtiessä oli kuuma. Avomeri oli niin pajon kylmempi vielä, että olikin pakko pukea lisää vaatetta päälle. Vesi oli paljon kylmempää kuin sisempänä mantereella.


Minkälaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopulle? Kurkistus puutarhaan näytti, että rikkaruohot ovat heränneet, ja niille pitäisi antaa kyytiä. Basilika on jo itänyt mukavasti purkissaan. Meillä on luvassa rentoilua ja pientä puuhastelua juhlien ohessa. Ehkä huomenna piipahdetaan kalamarkkinoilla.

Viikonloppu on vielä aikaa osallistua arvontaan. Sinne pääset klikkaamalla  Tästä

Rentoillaan, fiilistellään ja ajatellaan mukavia asioita 

2 kommenttia:

 1. Näyttää niin herkulliselta nuo katkaravut!
  Kala on munkin herkkua ja sattumoisin meidänkin viikonloppu sujuu melko "kalamaisissa" fiiliksissä kun aiotaan syödä kalaa useampaan kertaan.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohi, ahven ja siika ovat mun suosikkeja. Varsinkin savusiika. Namm.Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...