tiistai 18. kesäkuuta 2013

Fred Perry ja rintsikkamoka

Tässä päivän bongaukset. Tänään tuli sattumalta vastaan mielestäni herkku kangaskassi à la Fred Perry. Rento ja näpsäkkä kooltaan. Kantokahvat ja pitempi hihna, vetskari ja monta taskua. Raikas sininen ja valkoinen. Tosin ehdin jo miettiä suklaatahroja, sulanutta jätskiä ja muuta elämän tanterilta tulevia muistojen jälkiä. No saahan sen pestyä :)

Onko sinulle muuten tapahtunut hauskoja mokia kaupungilla, kuten raahannut vessapaperia kengän pohjassa? Tuttavalleni Lontoossa kävi niin, että sillä oli rintsikat jääneet roikkumaan henkarista ulkotakin selkäpuolelle. Hän oli autuaan tietämättömänä kävellyt tavaratalosta ulos ja koko matkan metroon. Oli vielä sellaiset super-boost-XXXXXLLLLLL -megahyper -kokoa. Metrossa vasta oli ystävällinen rouva vihjannut, että taitaa neidillä jotain ylimääräistä roikkua mukana. Sattuuhan sitä. Meikäläinen unohtelee lähinnä hanskat joka paikkaan. Äitini on vuosia sitten kulkenut kerran henkari selässä, eikä huomattu sitä kuin vasta kotona. Eikä kukaan sanonut mitään!


Lounashetki oli tänään ulkoterassilla, kun aurinko paistoi sopivasti. Päivän salaatissa oli artisokkaa, parsaa  ja parmesan-lastuja. Erityistä plussaa annan maukkaalle pesto-kastikkeelle.Yleensä olen tähän mennessä kesää popsinut jo isot määrät parsaa, mutta nyt on jostain syystä jäänyt vähemmälle. Täytyypä korjata tilanne ja tehdä juhannuksena kunnon satsi.


Niin, ja sitten löysin tällaisen hauskan kirjan. Tämä opas kertoo kaikki merenkulkuun liittyvät tarpeelliset asiat. Sopii varmasti myös aikuisille. Kirjasta löytyy merimerkit, solmut, säännöt, veneen varusteet, äyskärit ja kummelit. Tiuhti ja Viuhti ovat messissä, ja pieni kertaus taitaa tehdä hyvää itsellenikin, vaikka matkaveneilijä olen ollutkin.


Nyt keittelemään kaakaota, kun huomasin että vihdoin oli tullut kauppaan Fazerin jauhetta pusseissa. Kuulemisiin murulaiset!

2 kommenttia:

 1. Heissan! Uusi lukija ilmottautuu :)

  Mulle kävi vuosia sitten nolosti, kun lähdin viettämään iltaa minihameessa, stayupeissa ja polvipituisissa nahkasaappaissa. Jossain välissä iltaa huomasin sukkien tipahtaneen polviin. Ties kauanko olin kulkenut pitsimakkarat polvissa, eikä kukaan huomauttanut asiasta :)
  Olen saanut myös aikoinaan silloisen työpaikkani ikkunasta saanut todistaa varsin mielenkiintoista näkyä, kun naapuribaarista lähti eräs hieman liikaa nauttinut naisihminen kaatosateessa kohti kotia... Tämä järjenjättiläinen vetäisi siwan muovipussin päähänsä suojautuakseen sateelta. Housunkauluksesta roikkui matkassa monta metriä sitä mitä lie karhean kovaa käsipaperirullaa. Eikä siinä vielä kaikki. Pussi päässään ja häntä perässään nainen vielä käveli suoraan päin lyhtypylvästä :D Ei muuten poistanut pussia kasvoiltaan, vaikka päätään hieroen paikalta poistuikin :D ja se häntä näkyi vielä, vaikka sen omistaja olikin jo kadonnut nurkan taa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä sainkin tässä päivän huumoripläjäyksen heti kerralla. Ei tarvitse katsoa leffaa, kun ikkunasta näkee tuollaisia sattumuksia. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...