sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Cokis, koukku ja koala

Tänään on laiskottelupäivä, joten kaikenlainen puuhastelu tapahtuu minimipanostuksilla ja korkeintaan ykkösvaihteella. Takapihalla on sopivan lämmin juuri rentoon oleiluun ja ateriointiin. Kotona leivottu pizza olisi ollut niin herkkua tänään, mutta vapaaehtoisia leipojia ei tänään taida löytyä. Niinpä päätimme tukea pienyritystoimintaa ja palveluja ostamalla ne valmiina.

 Tuntuu siltä, että puutarhassa kaikki kasvaa juuri nyt kohisten. Viiniköynnös pukkaa niin kovasti uutta versoa, että mietin jo kestääkö aita kohta sen painoa. Orava oli ylläriksi käynyt syömässä pähkinät lautaselta. Reitti kulkee siis vähintään kerran viikossa meidän terassin läpi :)


Nyt saimme vihdoin koukun laitettua ulos seinälle. Olen saanut tämän joskus lahjaksi, ja sillä on ollut monta paikkaa. Nyt luulen, että suojaisan katoksen alla se toimii puutarhurin apurina :)


Yläkerrassa alkaa pian hulinat, kun nuoriso kokoontuu viettämään leffailtaa. On parempi hipsiä siksi aikaa pois tieltä tai uppoutua tyynykasaan lukemaan kirjaa.

Toivottavasti sinulla on ollut mukava viikonloppu. Ensi viikolla on tiedossa pieni kaupunkireissu tyttären kanssa. Sieltä löytyy varmasti kerrottavaa ja kuvatuliaisia. Haluan antaa teille kaikille pehmoisen koalahalauksen seuraavilla tervehdyksillä by Fizzy Moon:

"A hug is a great gift. One size fits all"
"A cup of tea, a laugh or two - happy moments shared with you"

Kuulemisiin ihanat!

6 kommenttia:

 1. olikos ihan pakko??nyt mie joudun laittaa herra mehtäläisen pitsan ja kokiksen hakuun :D että kiitti vaan :P

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli pitzan haluisia ja tein pellillisen oli varsinainen" Kotipitza".
  Kauniit puutarhavälineet,raaskitko käyttää?Hienon näköinen tuo avain myös-Ritva

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Vähän kesti ennen kuin sain sen käyttöön. Jotkut asiat vaan tapahtuvat ripeästi, ja jotkut jäävät roikkumaan.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...