maanantai 17. kesäkuuta 2013

Bad Hair Day

Mitä tekisi hiuksille? On ollut pitkää, puolipitkää, lyhyttä, polkkaa, otsista, raitoja ja vaikka mitä. Minulla on tumma tukka ja tällä hetkellä puolipitkä. Haluaisin välillä pitkät hiukset, mutta yrityksistä huolimatta ne ei jotenkin toimi. Haluaisin kietaista hiukset ponnarille, nutturalle, laittaa koristeita, pinnejä, kukkia ja kaikkia ihanuuksia.

Silloin kun mulla oli pitkät hiukset, niin pidin niitä useimmiten ponnarilla. Se oli kätevää ja helppoa. Joskus olisi myös kiva laittaa kunnon kiharat, mikä ei jotenkin tunnu ja näytä samalta nykyisessa hiuspituudessa. Hiuslaatuni on tosi karkea, ja se pörrööntyy heti kosteudessa. Lisäksi on vielä luonnonkiharaa vähän eri ilmansuuntiin :)


Tavallaan lyhyissä hiuksissa on helppoutensa. Ne kuivuvat nopeasti ja aamuisin laittaminen ei kestä kovin kauan. Se sopiikin hyvin, kun tykkään heräillä rauhassa teekupin ääressä.


Kivan kampaamon löytäminen on toinen mutkikas juttu. Vaihteletko kampaajia vai käytkö vakkarilla? Ei varmaan ole helppoa olla kampaaja, kun pitäisi asiakkaan puheesta saada selville pienimmätkin toiveet, ja sitten käy hassusti jos kummallakin on eri visio päässä. Ehkä sitten on parempi mennä kuvan kanssa. Toisaalta arvostan, jos kampaaja sanoo, että ihan kiva malli, mutta sulle sopisi paremmin jos tehtäisiin näin.

En mene kampaajalle seurustelemaan vaan saamaan kivat hiukset. Toiset kampaajat höpöttävät ihan hirveästi ja ovat mukavia mutta keskittyminen on ehkä vähän herpaantunut iloisessa jutustelussa. Toiset saattavat olla niukkasanaisia mutta homma hoituu hyvin :)


Tarrarullat ovat vakiovarusteeni. Yleensä pesun jälkeen kuivattelen hiukset ja laitan rullat. Siinä on sitten mukava puuhastella kaikkea, syödä ja ottaa kupillinen teetä. Vähän lakkaa päälle ja sitten menoksi.


Onneksi olen hattu- ja päähinefriikki. Se pelastaa monta tilannetta, jos on huono tukkapäivä. Kampaamossa selailen aina upeita kuvastoja ja mietin että tuo olisi kiva. Toisaalta monet niistä huolettoman näköisistä kampauksista ovat todella kovan työn takana, ja lisäksi on lorauteltu kaikenlaisia aineita, joilla saa viimeistelyn tehtyä. Tykkään muuten ihan hirveästi Tigi-sarjan tuoksuista.

Toisaalta kesällä ei nyt ole niin väliä puutarhassa ja uimarannalla, mutta työssä pitäisi olla hiukset jonkinlaisessa ojennuksessa.  Sinnittelen nykyisellä tyylillä ehkä kesäloman mutta syksyllä tarttis tehdä jotain....

Kuvat: Glitter-kuvasto ja Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...