maanantai 27. toukokuuta 2013

Welcome Paris

Jos minä en voi mennä Pariisin luokse, niin sitten täytyy tuoda Pariisi tänne. Niin helppoa se on :) Tällainen ihanuus löytyi Stockan herkkunamiosastolta, ja sieltä se vilkutteli meikäläistä kohti. Macaron saa aina sydämen sykähtämään lämpimästi. Niinpä poimin sitten koriin tällaisen rasian makusteluhetkeä varten.

Mulla on selvästikin heikko luonne, kun paketit ja rasiat houkuttelevat. Erityisesti kaikki keksirasiat ja peltiset purkit. Sitten on kiva, kun niitä voi käyttää uudelleen myöhemminkin.


Tällaisessa pienessä paketissa on vain se huono puoli, että se loppuu nopeasti. Huokaus.
Miten sinun viikko on lähtenyt käyntiin? Tänään olen ollut mukana silmälasiliikkeessä, ja tarkoituksena oli jonkinlainen makutuomarointi. Samalla kokeilin vähän aurinkolaseja, ja niistä laitan kuvan sitten erikseen.

Odottaminen liikkeessä kesti todella kauan. Myyjiä taisi olla liian vähän, ja yhden asiakkaan kanssa menee kauan, jos ensin tarkistetaan näkö, valitaan linssejä ja sitten aletaan valita sankoja. Siinä hurahtaa helposti toista tuntia, ja jono vain kasvaa. Ja sitten joku mummeli raukka odottaa vain jotain pientä lasien putsausta vaikka kuinka kauan. Olisi pitänyt olla erillinen myyjä sellaiseen pikapalveluun. Varmasti moni lähti poiskin, kun näki jonon.


Päivän lounas oli tänään seisovasta pöydästä, ja se oli todella monipuolinen. Salaattipöydässä oli oliiveja, marinoitua artisokkaa, pastasalaatteja, tomaatteja, vihersalaatteja jne. Pääruokana oli paistettua lohta.

Niinpä tämäkin viikko on polkastu käyntiin jotenkuten. Vanhemmilta sain muutaman ylimääräisen mansikantaimen, joten niitä täytyy mennä istuttamaan ennen kuin kuivuvat.

Kuulemisiin, ihanat!

4 kommenttia:

 1. Voi ihania macaroonseja ja ihana ihana Pariisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kokeille leipoa macaronseja myös itse. Tuskin ne voi ihan pahasti epäonnistua, vaikka haasteellisia ovatkin :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä macaronseja, pitääkin katsoa jos löytäisin Stockalta sen. Pariisi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkka-macaronseja on myös ollut esimerkiksi Cittarin pakastekaapissa. Ne ovat tosi hyviä ja pehmeitä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...