tiistai 14. toukokuuta 2013

Uusi Kismet ja viisuilua :)

Hello kaikille! Täällä sitä ollaan valmiina päivän koitoksiin. Huomista reissua varten pitäisi katsella vähän säätiedotuksia ja pakata laukku. Euroviisut pyörähtävät nyt sitten tällä viikolla käyntiin. Osallistujia alkaa olla sen verran paljon mukana, että paras olla hyvä kisakunto, huumorintajua ja täytettä jääkaapissa.

Olen nähnyt jonkin verran esikatseluita, ja mukana on paljon balladeja tänä vuonna. Pitäisi kuunnella ne monta kertaa, että jäisivät jotenkin mieleen. Toivotan kovasti Suomen edustajalle onnea. Yksi suosikkini on myös Islanti. Se vetosi melodiallaan, Islannin raikkaalla kielellä, meri- ja kalastusvideolla.

Joka vuosi en ole seurannut kovin innokkaasti. Ruotsin karsinnat olen yleensä katsonut ihan mielenkiinnosta, kun niillä on yleensä ollut aika hyvä show. Loppuviikosta olen reissussa, joten saa nähdä ehdinkö telkkarin ääreen, mutta ainakin yritän pysyä kärryillä jotenkin tilanteesta. Miten sinä suhtaudut viisuihin?

Tässä ei muuten ole aamupala, vaan ihan eilinen makupala. Tällainen Kismet-uutuus tarttui ostoskärryyn. Pidän jonkin verran Kismetistä ja Fazerinasta. Ajattelin katsoa, miten näiden liitto toimii. Ehkä eniten jäi mieleen Fazerinan maku, jossa oli ripaus appelsiinia. 


Ei hassumpaa, ja suklaa kelpaa aina. Ehkä mieluiten pidän kuitenkin nämä alkuperäiset maut ja nautin tuotteet erikseen :)


Tervetuloa uusi päivä. Täytyypä käydä vielä vilkaisemassa eilisen maalausprojektin tuloksia näin yön jälkeen.

Kuulemisiin, ja iloista päivää Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Maistoin samaa suklaata tänään, samalla lopputuloksella. Ihan hyvää, mutta jatkossa syön Fazeriinat ja Kismetit erikseen :D
    Annika/Karkkipurkki

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...