perjantai 31. toukokuuta 2013

Unelmien lekottelupaikka

Olisiko jokin näistä unelmiesi lekottelupaikka? Perjantain kunniaksi tarjoilen vaihtoehdon niille, jotka tykkäävät pysyä mantereella ja niille, jotka tykkäävät vesistöistä. Viikonloppu on alkamassa, ja toisilla alkaa kesäloma. Mikä sitten rentouttaa ja vie lomatunnelmiin parhaiten?

Pitäisikö saada puuhailla kaikenlaista vai olla tekemättä mitään? Pitääkö lomalla päästä pois kotoa? Joskus on hyvä vaihtaa maisemaa, että pääsee kunnolla irti rutiineista. Kotona loma voi lipsahtaa tekemättömien töiden parissa. Toisaalta voi olla mukava olla ihan vaan kotona, jos arjessa joutuu matkustamaan paljon.

Näissä kuvissa rottinki on palannut jälleen estradille. Meillä on ollut vuosia perinteinen rottinkituoli. Välillä niiden suosio hiipuu, ja nyt ne ovat jälleen löytäneet tien suunnittelijoiden rakennusaineeksi.

Nämä kesäiset keinut on Dedonille suunnitellut Daniel Pouzet.


Kotonahan olisi aina kaikkea keskeneräistä tekemistä. Tällä lämpimällä viikolla olen kuitenkin tehnyt vain pakolliset kuviot. Sää on ollut hieno, ja eihän sitä tiedä sitten jatkuuko tämä heinäkuussa, kun itsellä on loma.


Lokoisin ajatuksin mukavaa päivää toivotellen! Muistakaahan osallistua arvontaan! Klikkaa tästä

Kuvat: Casuarina (Dedon)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...