sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tilda-tuuletusta

Tänään tuuletetaan. Joskus kankaita, joskus ajatuksia, ja joskus toisen puolesta kannustaen. Tänään kaivoin Tilda-kankaita laatikosta esille. Aurinkotuolissa istuen ja hattaroita ajatellen annan inspiraation viedä mennessään.

Siistit pinot ovat mukavia. Kankaat ovat järjestyksessä, omilla paikoillaan, silitettyinä. Se voi käydä myös tylsäksi. Joskus kankaat kaivetaan laatikoista, hyllyistä ja lokeroista pois. Ne ravistellaan ja laitetaan tuulen syleilyyn. Kankaat kuin ajatukset on joskus hyvä tuoda pois omasta ympäristöstään, pois mukavuusalueelta ihan uuteen paikkaan :)


Tänään olen päässyt tuulettamaan ajatuksia kyläilyn merkeissä. Veljelläni oli syntymäpäiväjuhlat. Sää on suosinut upeasti, ja vietimme aikaa ulkosalla. Hevoset saivat rapsuttelua, koirat tervehdintää. Lisäksi oli kävelyä perinteisillä puujaloilla, tikanheittoa ja ötökkäkokoelman tutkimista.


Viikonloppu on kääntymässä arkea kohti. Tuulettumisen jälkeen huominen saa tulla raikkaana ja puhtaana :)
Näillä filosofisilla tunnelmilla ihanaa päivää toivotellen!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kankaita, niin kesäisen raikkaita pastellivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tildalla on niin herkkuja kaikki kankaat. Täytyy kuitenkin laittaa kukkaron nyörit välillä kiinni, vaikka kuinka tekisi mieli kokeilla eri kankaita :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...