maanantai 13. toukokuuta 2013

Suloinen Pompom

Tässä on yksi uusista ihastuksistani. Nämä Pompom-silkkipallerot ovat kiehtoneet mieltäni jo pitkään. Olen nähnyt niitä kattauksissa ja kutusuilla, pöydässä ja roikkumassa. Jotain viehättävää niissä on, mutta en ole vielä saanut sopivaa ahaa-elämystä, mihin ne laittaisin.

Pompom-koristeita on myynnissä monessa sisustusliikkeessä, mutta netistä löytyy kivasti myös ohjeita niiden tekemiseen. Esimerkiksi Esmeralda´s Blog on laittanut hyvän kuvasarjan vaiheittain tekemisestä.


Eniten olen ehkä kiinnostunut näistä vaaleista pastelliväreistä. Myös valkoinen on kiva. Saattaa olla, että kokeilen tekemistä silkkipaperista :)

Ilta on sitten mennyt pensselihommiksi. Suvun kautta tullut istuin on ollut maalausta vaille jo pitkään. Vanhat maalikerrokset on otettu pois, ja nyt pääsin sitten sutimaan. Täytyy antaa kuivua ja vetää sitten toinen maalikerros vielä.

Lisäksi laitoin itämään muutamat siemenet. Danonino-jugurttipurkin mukana tuli jossain vaiheessa erilaisia siemeniä. Löysin ne hyllystä, ja kokeilin laittaa kasvamaan. Basilikaa ja tilliä pitäisi jossain vaiheessa pukata.

Nyt olen ansainnutkin rentoilua loppuiltaan. Ei, mutta mullahan on vielä petivaatteet parvekkeella tuulettumassa. Enpäs pääsekään vielä sohvalle teekupin ääreen :)

Mukavaa illanviettoa toivotellen :)

Kuva: Inreda.com

4 kommenttia:

 1. Kuinka kauniit värisävyt silkkipalleroissa onkaan. Sinulla on todella kaunis blogi ja oli ilahduttavaa löytää tänne, kiitos Sinun.

  Mukavaa illanjatkoa tai toivotan hyvää yötä
  ja kaunista huomista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle ♥ Mukavaa päivää myös sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Saa nähdä paljonko aina yhteen kuluu silkkipaperia. Monivärisiä en ole vielä nähnyt, mutta ehkä sellainenkin onnistuisi :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...