keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sandaalit Tallinnasta vai Birkenstockit?

Nämä sandaalit eivät ole vielä kertaakaan olleet käytössä, vaikka kaapissa ne ovat olleet kaksi vuotta. Nyt vein ne sitten ulos tuulettumaan käyttöä varten. Muistan piipahtaneeni alennusmyyntiin silloin Tallinnassa, ja kesäisessä paahteessa tuli ne ostettua.

Tällainen leopardikuvio on itselleni aivan uusi tuttavuus. Luultavasti ajattelin silloin, että näistä saisi vähän sellaiset juhlavammat vaihtoehdot ruusukkeen kera. Saapa nähdä minkälaiset nämä ovat sitten jalassa, kun kävelee pitkän päivän.


Kuulin muuten eilen radiosta, että Ranskassa on muodissa sellaiset Birkenstockin sandaalit, joissa on värillinen turkisvuori. Olen nähnyt sellaisia sandaaleja myös viime vuonna jollakin muulla merkillä. Onko niitä tarkoitus käyttää viileällä säällä, jotta tarkenisi? Eikö se turkisvuori ole helteellä kuuma :)

Monet sandaalit ovat kivan näköisiä kaupassa, mutta niillä ei ole hyvä kävellä pitkään. Täytyy vähän tutkailla tarjontaa. Niin sanotut terveyssandaalit taitavat olla hottia tällä hetkellä. Niiden mallistokin on laajentunut aika kivasti, eivätkä ne näytä niin paljon sairaalakengiltä. Omistan muuten yhdet sandaalit, jotka ovat kulkeneet lähes 20 vuotta matkassani. Ne ovat nähneet monta maata ja kesäseikkailua. Olen huoltanut, korjannut ja liimannut niitä moneen kertaan. Tässä onkin hätä kohta, mistä niiden tilalle saan niin hyvät kengät. Olisi silloin pitänyt ostaa heti kerralla useampi pari.

Uusia on kaapissa kyllä tarjolla, mutta tositoimiin valitsen aina luottokengät :)

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...