keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Revitään ideat kankaasta

Heippa. Lupasin laitella makupaloja tänne matkani varrelta. Tässä pari ideaa, johon ei tarvitse ompelutaitoa. Nämä tarttuivat mukaani tänään, kun poikkesin reitiltä pienelle tauolle. Oikeastaan tähän ei tarvita kuin sopivaa kangasta, ja sitten vaan suikaloimaan.

Iltapäivä on mennyt reissatessa. Hotelli on tarkastettu, ja illan eväät on haettu lähiputiikista. Pöydällä on vesipullo ja hedelmiä.  Kävin nimittäin Ikeassa syömässä, ja samalla tuli katsottua päivän tarjonta. Tässä kuvassa on koristeellista sängynpäätyä tuunattu vähän lisää. Keskiosaan on kierretty punaista ja valkoista kangasta. Näyttivät matonkuteilta. Samaa tekniikkaa on käytetty myös joissakin tuoleissa. Olen nähnyt myös keinutuolin, joka on päällystetty kokonaan värikkäillä kankaanpaloilla.Tämä asetelma sopii vaikkapa verhokapaksi. Yhdessä versiossa oli verhotankona nipullinen ohuita oksia. Niihin oli sitten tiiviisti vierekkäin soilmittu kangassuikaleita roikkumaan.


Toivottavasti sinun päiväsi on sujunut mukavasti. Sää on ollut ajaessa ainakin aurinkoinen. Alkumatkasta poikkesin myös tien varressa näkyvään romukauppaan, jotka yleensä osoittautuvat aarreaitoiksi. Niin tälläkin kertaa. Piha ja autotalli olivat täynnä kaikkea vanhaa tavaraa. Oli saaveja, penkkejä, huonekaluja astioita jne. niin paljon, että tutkimiseen olisi mennyt koko päivä. Silmäilin tarjontaa, ja palaan sitten asiaan uudemman kerran.

Autolla liikkuessa on se kätevää, että voi ottaa vähän enemmän tavaraakin mukaan, kun kaikkea ei tarvitse aina kantaa. Nytkin oli tuttuun tapaan termari ja omat teepussit :)

Nyt sitten lepuuttamaan jäseniä. Huomenna on pitkä päivä. Viikonloppukin taas lähestyy :) Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...