keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Reissunaisen tuliaisia

Reissu on tehty, ja täällä sitä ollaan taas kotirappusilla. On siis tuliaisten aika. Olipas huikean aurinkoinen ja lämmin päivä. Matka sujui kepeästi, vaikka liikennettä olikin jonkun verran. Päivän varrelle osui mukavia sisustus- ja vaateputiikkeja sekä muuta mukavaa.

Aamullinen Weetabix riitti vähän matkaa, mutta perillä olikin jo sitten tankattava, jotta koneet lähtisivät käyntiin. Onneksi aikaiselle liikkujalle oli jo sopivia makustelupaikkoja auki, ettei tarvinnut ripaa repiä turhaan. Katkarapuleipä oli päivän valinta:Pienen pienessä kirjakaupassa törmäsin tällaiseen helmeen. Kirja nimeltä Vintageparty tempaisi minut mukaansa sellaisille vuosikymmenille, joiden tunnelmaa voi vain kuvitella. Kirja oli täynnä kivoja tunnelmakuvia, sisustusniksejä ja ohjeita teeman mukaisesti. Kellohameet pyörähtelivät iloisesti, ja mukana oli myös tyylikästä herrasmies-glamouria kaikilla mausteilla. Tämän kirjan parissa olisin viettänyt loppupäivän, jos siihen olisi ollut mahdollisuus.Sisustusliike nimeltä Blossom ihastutti runsaalla valikoimallaan. Heillä on tietääkseni myös verkkokauppa. Siinäkin kaupassa vierähti enemmän aikaa kuin alun perin suunnittelin, sillä joka hylly notkui kaikkea pientä tavaraa, joita piti tutkailla tarkemmin. Mukaan tuli myös yksi hauska tuliainen, josta laitan sitten kuvan erikseen :)


 Hauska kyltti piristää aina :)


Tällaista kaikkea krims-kramssua oli tarjolla hyllyssä, hyllyn alla, laatikoissa, purnukoissa ja koreissa. 


Tämä kuva ei ole teepaussilta, vaan nämä ovat kylpemiseen tarkoitettuja herkkupaloja. Olivat niin kovasti aitojen muffinssien näköisiä, että teki mieli haukata palanen :)


Kääk. Huomasin juuri, että kauppaan on mentävä, jos ehtii vielä saada ruokaa huomiselle. Tarjoilen kuvatuliaisia lisää, kunhan jääkaappi on saanut täytettä.

Onkohan tänään jo virallisesti kesä? Porukka kuljeskeli shortseissa, ja kahvilan terassilla meinasi jo nenä kärventyä. Toivottavasti sinulla on ollut mukava päivä :) Kuulemisiin.

2 kommenttia:

 1. Mä rakastan katkarapuleipiä, niitä tulee aina syötyä lentokentällä tai laivalla :)
  Ihana myös toi Vintage-kirja ja muutkin suloiset tilpehöörit. Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katkaravut ovat myös oma suosikki, ja niitä on kiva versioida kotonakin:) Leppoisaa ja mukavaa iltaa myös sinne!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...