torstai 23. toukokuuta 2013

Raidat Zarasta ja hempeilyä

Hei kaikki Nuuskamuikkuset :) Tällaisella hellittelynimellä muistaakseni Ruben Stiller puhuttelee telkkarissa katsojia. Tästä asiasta lisää postauksen lopussa.

Viime viikon reissulla tuli tehtyä muutama ihan basic-hankinta vaatekaappiin. Tänä keväänä merellisyys ja raidat ovat tehonneet meikäläiseen pienen tauon jälkeen. Tummempi paita on vähän pitempi ja tunikamallinen. Vaaleampi paita on lyhyempi, mutta siinä kiinnosti pääntie. Koru on Snö of Sweden -mallistosta.

Tällä hetkellä vaatteissa kiinnostaa ajattomuus. Joudun edustamaan ja myös esiintymään työni puolesta. Siksi tuntuu järkevämmältä, että kaapissa on sellaisia vaatteita, joita voi yhdistellä ja käyttää vähän pitempään. Toisaalta tykkään maustaa peruskokonaisuutta aina jollain pienellä yksityiskohdalla tai uudella värillä.


Nyt mennään jo torstaissa. Tälle päivälle haluankin laittaa mietintämyssyyn hellittelysanoja. Onko teidän porukoissa sellaisia? Miten olisi Murunen, Söpöliini, Mussukka, Kullanmuru, Höpönassu, Nuuskamuikkunen, Mussu, Kultsi, Muru, Hani. Usein hellittelynimet kannustavat ja rohkaisevat. Samalla voi osoittaa välittämistään toiselle.

Tässä muutama kysymys:
Tykkäätkö käyttää hellittelynimiä? (lapsesta, ystävästä, puolisosta, lemmikistä...)
Onko käyttö yksityistä vai kutsutko sillä nimellä myös muiden ollessa läsnä?
Onko tiedossasi jokin hauska hellittelynimi?

Ihanaa torstaita kaikille! Kuulemisiin :)

6 kommenttia:

 1. Kieltämättä miestäni kutsun mussukaksi kotona, kodin ulkopuolella tuntuukin oudolta kutsua miestäni nimellä. Kuin vieras mies olisi :))
  Lapsiani kutsun mussuiksi :) mutta heitä kyllä nimellä tulee kutsuttua enemmän.
  Nyt kun miettii niin en ole tainnut kuulla mieheni pitkään aikaan kutsuvan minua nimelläni, julkisissa paikoissa hän tulee lähelle, että ei tarvitse rueta huutelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten herttaista :)Sitten vielä ajattelin että, minkälaista nimeä esimerkiksi miehet käyttävät vaimostaan miesten porukassa. olisihan se ihanaa, kun miehellä olisi pokkaa sanoa mussukaksi siinäkin tilanteessa :)

   Poista
 2. Kiva blogi, jäin heti lukijaksi. Kyllä, hellittelynimiä on iso määrä, joskus niistä joku lipsahtaa julkisesti, ja varsinkin esikoiselta siitä sitten kuulee.. Kivat hankinnat olit tehnyt, minulla on mottona myös ajattomuus (joskus se kyllä ei ole mielessä, kun teen hankintoja :)). Näyttäisi siltä, että meillä on samanlaiset (tai ainakin hyvin lähelle samanlaiset) Snö:n korut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellaiset hellittelynimet saattavat tulla luonnostaan ihan missä vaan :)Ihanaa, että löysit tänne, ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Mä oon ihan hurahtanut noihin raitoihin tänä keväänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain raikasta ja pirteää niissä on :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...