maanantai 6. toukokuuta 2013

Punainen tupa ja mustikkamaa

IB Laursen on tuonut vuodelle 2013 jälleen aivan ihastuttavan sarjan erilaisia sisustustuotteita. Hallitseva trendi näyttäisi niissä olevan suloinen mökkitunnelma. Mitäpä tehdä, kun on yksi koti, mutta erilaisten tunnelmien luominen kiinnostaa. No siksipä metsästän erilaisia katalogeja ja suunnittelen erilaisia sisustuksia, vaikka omaan kotiin en kaikkea laittaisikaan. Linkistä pääset kurkkimaan katalogin tuotteita :  IB Laursen

Mustikka on herttainen väri astioissa, mutta ei niin kiva tahrana pyhäpaidassa:) Tämä väri muistuttaa myös taivaansinistä, jota näkyy kevään vaatteissa. Tulee aivan mieleen metsä mökin takana, mustikkamaito ja -piirakka. Mustikanvarvut ovat muuten kivoja maljakossa :)


Nämä prinsessamaiset astiat sulostuttavat oman arjen lisäksi myös kesävieraita :)


Näkkileipä on monen kesäretkeilijän luottoeväs. Se säilyy mökillä hyvin, ja se on helppo napata mukaan reppuun.Mökkitunnelmassa peseydytään niissä olosuhteissa, mitä sattuu olemaan. Olen viettänyt kesät pienenä usein maaseudulla. Siellä peseydyttiin saunassa, ja lapselle oli lähes kunniatehtävä saada olla mukana lämmittämässä saunaa ja täyttämässä vesiastioita. Lopuksi haettiin vielä saunavihdat valmiiksi :)


Tästä tulee mieleen juhannus. Kukat kukkivat, ja kesän tuoksut ovat parhaimmillaan. Silloin valvotaan myöhään. Aamukaste nousee pelloille, ja kaukaa kuuluu kuovin ääni. Aamuaurinko ei vielä ole liian kuuma, ja silloin nostetaan puutarhapöydälle astiat aamiaista varten. Jokainen hipsii omaan tahtiin poimimaan pientä makupalaa ja kertomaan makoisimmat jutut :)Enää ei puutu kuin kesämekko ja hulmuavat helmat kukkaniityllä :) 

Kuvat: IB Laursen

6 kommenttia:

 1. Heipparallaa!
  Löysin blogiini jättämäsi kommentin avulla tieni tänne:) Taisit juuri saada uuden lukijan<3
  (hih...jos vain pääsen läpi tuon kontrollikoodin, ovat välillä aika hankalia...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippatihei! Kiva, että polku johdatti tänne, ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 2. Onpas kauniita astioita ja mustikat ovat aina makoisia :) Sitä lämpöistä kesää odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jos tällä viikolla saisi pienen aavistuksen sitä lämpöä, joka kesään kuuluu.

   Poista
 3. Ihania juttuja :) erityisesti noi alimman kuva astiat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa kaikkea ihanaa maailmassa tarjolla :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...