perjantai 24. toukokuuta 2013

Päivän ranta-asu tänään

Tässä taitaa tulla blogi-historiani ensimmäinen asupostaus. Onhan sitä vaatteita ja hankintoja tullut jonkin verran esiteltyä, mutta meikäläisen kuvat on tainneet olla aika vähissä :) Tänään kävi tuuri, sillä olin kuvaamassa ihan toista henkilöä, ja hän napsi sitten muutaman kuvan samalla.

Tänään olen viettänyt ihanaa iltaa meren rannalla. Aurinko on lämmittänyt mukavasti vielä illallakin. Kahlasin vedessä pitkään, mutta uimaan en vielä pulahtanut. Vesi oli yllättävän lämmintä ainakin matalassa kohdassa :)


Tykkään käyttää erilaisia hattuja. Niitä onkin kaikenlaisia kesäisin yleensä mukana. Kalasatajanhattu on yksi suosikkini. Tässä rantahatussa on vähän leveämpi lieri.


Rantsuilun jälkeen iski sitten niin kova nälkä, että tuli haettua luopiopizza. Ei sitten jaksettu alkaa kokkailla mitään.


Valkoinen on yksi suosikkiväreistäni kesällä, ja usein  on mukavaa olla kokovalkoisissa. Valkoinen on tietysti arka väri, mutta paahtavissakin olosuhteissa se on ollut viilentävä pelastus. Väljä paitis ja caprit ovat myös suosikkiyhdistelmä.


 Tässä siis kesäisiä rantatunnelmia. Oikein ihanaa viikonloppua Sinulle! Kuulemisiin ihanat :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kahlasin vedessä ensimmäistä kertaa talven jälkeen, ja se tuntui tosi ihanalta :)

   Poista
 2. Täällähän on ihan kesämeininki ja ihana myös tuo merellinen postaus veneilystä:)
  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengitän merta, ja siitä saa taas uutta energiaa tuleviin puuhasteluihin. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuota mustavalko-efektiä en ole aikaisemmin käyttänytkään. Vaihtelu virkistää kuvauksessakin. Ihanan kesäistä viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Todella upeita kuvia! Katsoin ensin, että olitko laittanut jotain mallikuvia tänne, mutta se olitkin sinä se malli! Ihana asu sulla, ja hattu sopii upeasti! Ihana meri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vasta viime vuosina rohkaistunut käyttämään hattua enemmän. Kesäisin se tuntuu luonnollisemmalta, kun aurinko paahtaisi muuten liikaa. Yritän talvellakin käyttää erilaisia päähineitä, vaikka baskeri on kyllä suosikkini :)

   Poista
 5. Niin hienoja kuvia! Ja ihana ranta-asu, hattu sopii hyvin kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus pitäisi rohkaistua ja mennä hattumarssille. Tai järjestää hattukutsut. Hei voitashan me täällä blogissakin pitää hattukutsut. Saisi valita ihan minkä vaan päähineen ja tehdä postauksen :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...