lauantai 11. toukokuuta 2013

On The Beach...

Lupasin laittaa pari päivää sitten tänne näytille tuliaisen visiitiltäni toiseen kaupunkiin. Tämä söpöliini oli todella vastustamaton, ja lämmin päivä siivitti ajatukset meren rannalle ja maailman merille.

Kaupoissa myyjät usein kysyvät, että tuleeko tämä lahjaksi. Pidän kauniista paketeista, ruseteista ja koristeluista, joten enkö myös itse ansaitse tuotteen käärimistä pakettiin? Sitten olo on kotona kuin jouluaattona, kun saa avata kauniin käärepaperin. Tämän tuotteen olin kyllä valinnut itse, mutta tuliaisen sitten kävi hakemassa seuralaiseni.

Joskus on tilanteita, joissa haluaisin saada tuotteen pakettiin, mutta sitten helposti peruutan ajatukseni seuraavilla tavoilla: siihen kuluu aikaa, ja takana on jonoa, myyjällä on kuitenkin kiire, tuhlaan heidän pakkausmateriaaleja turhaan jne. Eli ryhdyn ajattelemaan kaupan etua ja muiden asiakkaiden etua sen sijaan, että ajattelisin omaa elämystäni. Ja silti olen maksava asiakas, jonka kuuluisi saada koko paketti palveluineen.


Tässä siis pieni tuliaiseni. Nämä sandaalit olivat herkut, ja viesti kertoo sen, mistä meikäläisen löytää parhaiten kesällä.


Toisaalta. Sitten on kauppoja, jossa ei erikseen kysytä, tuleeko tuote lahjaksi. Luksusliikkeet loihtivat tuotteet nippuun automaattisesti sellaisilla silkeillä, nauhoilla, pusseilla ja kasseilla, ettei niitä tee mieli heittää roskiin ikinä.


Sittenhän on lähiranta, ja rantoja vähän kauempanakin. Seuraa tätä kylttiä....


...niin edessä aukeaa turkoosi ja vihreä maailma, jossa voi rauhassa ottaa värikylpyjä :)


Kesä on siis tulossa, ja merenranta kutsuu niin usein kuin mahdollista lukemaan, piknikille, uimaan, ajattelemaan ahvenia, tekemään töitä, ideoimaan, nukkumaan :)

Mitä muuten sinä ajattelet tuotteiden paketoinnista?

♥  Ihanaa lauantaita toivottelen sinulle ja kuulemisiin

Kuvat: Weheartit (kaksi alimmaista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...