torstai 2. toukokuuta 2013

Nuhainen pariisitar

Heipparallaa. Arki on jälleen koittanut, vaikka eihän tässä ole kuin muutama päivä viikonloppuun. Kurkku on vähän karhea. Ettei vaan olisi tullut vähän kylmää sitten kuitenkin vappuriennoissa. Sehän tarkoittaa pientä hemmottelua rohtojen, tuoksujen ja muiden eteeristen nautintojen kera.

Aamua piristi heti tuoreeltaan SatuMarian tunnustus ja haaste :) Aavistuksen flunssaista olotilaa kohentavat myös seuraavat tuotteet. Bongasin kaupasta Maalla-lehden, jota en ollut tunnistaa ollenkaan. Ilme oli muuttunut, mutta sisältä löytyy kaikkea mukavaa fiilisteltävää.


Nuhruiseen oloon tehoaa välittömästi kaikki kivat purnukat, tuoksut, öljyt ja muut hajuvedet. Mitä houkuttelevampi purkki, sitä mukavampi olotila :)


Lopuksi sitten kiedon kaulaan huivin, joka saa olon tuntumaan siltä, että tämä on vain pieni välipysäkki matkalla Lontoosta Pariisiin. Siihen sitten vielä kupillinen teetä, tuorepuristettu appelsiini, pehmoiset villasukat ja hyvää musaa. Eiköhän näillä moottori käynnisty.

Sitten vielä jotain ihan muuta. Sain kutsun ensi viikolle kotikutsuille, jossa esitellään naisten alusasuja. Onko teille sellainen tuttua? En ole aikaisemmin ollut sellaisilla kutsuilla, mutta Tupperware on tuttu juttu. Mielenkiinnolla odotan tuotteita ja esittelyä. Ehkä sieltä löytyy jotain kivaa. Sinulle toivottelen ihanaa päivää!

4 kommenttia:

 1. Ihan ensin, kiitos "kahdeksan asiaa minusta"-haasteesta, jonka sinulta sain tuossa aikaisemmin!
  Nyt on vähän kiirettä työrintamalla, yritän vastailla jossain sopivassa välissä :)
  Ihania vappuherkkuja ja tunnelmia sinulla noissa alemmissa postauksissa!
  Toivottavasti "lääkkeesi" tehovat nuhanalkuun....
  Mukavaa päivää sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. En ole ollut alusvaate kutsuilla, mutta olen kuullu niistä...olisi ihan kiva, joskus sellaisiin päästä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uteliain mielin menen. Välillä näitä kotikutsuja on meneillään enemmänkin, ja välillä taas on pitkiä taukoja. Olen vähän miettinyt sisustuskutsujen pitämistä kotona...

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...