sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Naurunappula tarjolla!

Tällainen menu on nyt sitten syntynyt tämän päivän, ja oikeastaan koko elämän tarpeisiin. Täällä sitä ollaan jo raoteltu silmiä aamun jäljiltä ja etsiskelty naurunappulaa.

Iltapäivällä tulee vieraita kaffittelemaan, ja tässä pientä alkusoittoa päivän tarjoilusta. Eilinen intoilu kahvakuulan kanssa tuntuu vielä tänäänkin hartioissa hyvältä. Paikat eivät kipeytyneet, ja nyt tuntuu siltä, että treeniä voisi alkaa jatkamaan useamminkin.


Sää näyttää aamusta vielä sateiselta, mutta eiköhän se siitä kirkastu päivän mittaan. Pienessä juhlakattauksessa on tänään tarjolla leipomusten lisäksi myös ravintoa mielelle ja sielulle. Siksipä askartelin tällaisen pienen lappusen Live-Laugh-Love :)


Mikä karkki pitäisi sitten poimia tälle päivälle elämän konvehtirasiasta tai karkkipussista. Annoin itselleni kertoa, että tänään vietetään maailman naurupäivää! Että sillekin on sitten oma päivä. Minkälainen nauraja olet? Vähän, usein, kokoajan? Nauratko hersyvästi, hiljaa, kovaa, hihitellen? Koska nauroit viimeksi, tai mikä saa sinut nauramaan?

Varsinkin nuorena sain oiken kunnon naurukohtauksia. Jokin pieni asia saattoi laukaista loputtoman ketjun, joka ei loppunut sitten millään. Usein tulee naurettua itsekseen tai sisäänpäin myöskin. Yllätykselliset asiat saavat purskahtamaan nauruun. Mutta ehkä sitä voisi nauraa enemmänkin ja useammin kunnolla. Nauru puhdistaa, ja vedet silmissä nauramisen jälkeen on hyvä fiilis!

Joskus naurattaa kaikki, ja joskus nauru on niin piilossa, että mikroskooppia tarvitaan löytämiseen. Väkisin ei ole kiva nauraa. Sen pitää tulla spontaanisti ja luonnostaan. Ja voihan iloa olla ilman nauruakin. Sellaista kuplivaa, pirskahtelevaa, poreilevaa.

Hei, nyt jos on naurunappula hukassa, niin täältä kulhosta voi etsiä uuden tilalle!
Ihanaa sunnuntaita Sinulle!


 Kuva: (alimmainen weheartit)

3 kommenttia:

  1. Olen aina ollut iloinen ja kova nauramaan ja välillä töissä naisten kanssa, saamme oikeita naurukohtauksia...eikä niistä tosiaankaan meinaa tulla millään loppua....:)

    VastaaPoista
  2. Ja niinhän sitä sanotaan, että nauru pidentää ikää :)

    VastaaPoista
  3. Nuorempana mäkin olin kova nauramaan. Nauran edelleen melko usein, mutta liian harvoin oikein kunnolla. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...