torstai 9. toukokuuta 2013

Mimmit alusvaatekutsuilla

Ensimmäinen kerta alusvaatekutsuilla on nyt koettu, ja sehän oli oikein mukavaa. Mimmiporukka kokoontui viettämään torstai-iltapäivää uteliain mielin. Olohuoneessa oli rekillinen erilaisia vaihtoehtoja. Mukana oli myös mikrokuitu- ja sporttituotteita, yöpaitoja ja aamutakkeja.

Aluksi esittelijä antoi infopaketin alusasujen valintaan vaikuttavista tekijöistä ja oikeasta huollosta. Se olikin hyödyllistä. Pesupussia tulisi käyttää, huuhteluainetta ei saisi laittaa. Tukikaarien irtoaminen voi maksaa pitkän pennin, jos pesukone menee rikki. Miksi elastaani häviää vähitellen? Miten pestyt alusasut muotoillaan kuivattamisen yhteydessä jne.

Sitten kerrottiin valintakriteereistä, kropan yksilöllisyydestä ja erilaisiin tilanteisiin sopivista vaihtoehdoista. Sen jälkeen porukka jakautui kahtia. Toiset menivät kaffittelemaan, ja toiset jäivät sovittelemaan. Hetken kuluttua vaihdettiin. Lisätietoa: EveLace

Emäntä tarjosi kutsuille pitopaikan, ja hän saikin sitten ostoksistaan alennusta :)


Kutsuilla jaettiin myös hersyvän naurun siivittämänä erilaisia tarinoita. Mikä ostamisessa on hankalaa? Miten sovituskopissa tulee hiki? Miksi kaarituet irtoavat, katkeavat tai puristavat? Oikeastaan tällainen tietopaketti pitäisi jakaa jo nuorille naisille jossain elämän vaiheessa.


Tuttuja kun oltiin jo ennestään toisillemme, niin aika vierähtikin kaffipöydässä rupatellen ja kuulumisia vaihtaen. Oli ihan kiva kokemus. Alusvaatteiden valitseminen tapahtui rennosti, kiireettömästi, ja apua oli tarjolla koko ajan. Ja pakkohan ei ollut ostaa mitään, vaan ihan pelkkä tutustuminenkin oli antoisaa.

Kotikokki tuntuu muuten leipovan jotakin, kun tuoksut kantautuvat houkuttelevasti. Täytyypä mennä kurkkimaan...:)

6 kommenttia:

 1. Itsehän uskaltauduin 22-vuotiaana alusvaatekauppaan ja sanomaan ääneen, että "auttakaa, en yhtään tiedä mitä teen!". Lopputulemana pääsin eroon kaksi kuppia liian pienistä rintsikoista ja mietin nuivana kuinka olisin voinut kokonaan säästyä 8-vuoden a-kuppi angstilta, jos olisin heti kättelyssä mennyt alan liikkeeseen enkä söheltämään itse. :D

  Kuulostaa kivalta moiset hepeneiltamat, kelpaisi minullekin.

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaimmillaan esittelijä on hienotunteinen ja ammattitaitoinen. Rennossa tilanteessa voi kysellä rohkeasti, ja samalla huomaa, että muutkin ovat miettineet samoja juttuja :)

   Poista
 2. Täydellisten rintaliivien löytyminen onkin haastavaa mutta ah, niin palkitsevaa :D

  Ilta kuulosti hauskalta, ehkä itsekin pitäisi hankkiutua sellaisille tai järjestää itse :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli EveLacen esittely, ja ainakin nettisivuilla löytyy tietoa, jos on kiinnotunut esim. järjestämään tilaisuuksia :)

   Poista
 3. EveLacet ovat ehdottomasti parasta mitä itselleen voi ostaa! Ostan tuotteet suoraan tutulta edustajalta. Kerran menin vastahakoisesti ja silkasta korrektiudesta ystävän kutsuille, joka vannoo EveLacen nimeen ja hups: hurahdin. Ovat todella pelastus, varsinkin jos koko on jotakin muuta kuin mitä perusmarkettivalikoimista saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla kokemuksistasi. Materiaalit vaikuttivat ainakin pehmeiltä ja laadukkailta. Hinta oli tosin myös tuotteilla jonkin verran kalliimpi. Näilläkin kutsuilla monet tilasivat uudet, kun olivat olleet tyytyväisiä aikaisemmin.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...