torstai 2. toukokuuta 2013

Marsipaanitaivas

Keväinen kaappien siivous tuottaa joskus yllärilöytöjä. Olin jemmannut tällaisen sydämen muotoisen, peltisen karkkirasian selvästikin jotain merkittävää hetkeä varten. No päätin samantien, että se namuhetki on juuri nyt.

Rasia ja esitteet olivat hyvässä tallessa Saksan autoreissun jäljiltä. Marsipaanisuklaa oli niin ihanaa. Harmi, että rasiassa ei ollut kovin montaa palaa. Esitettä selaillessa samalla löysin tällaisen kuvan, jossa valmiita konvehteja on laitettu pieniin paperisiin kakkuvuokiin. Nähtävästi tuo tikku pujotetaan ensin vuokien läpi ja sitten konvehtiin. Ympärille soma rusetti ja vaikkapa pieni viesti. Samalla tuli tällainen koristeluvinkki kaffipöytään.


Nämä herkut löytyivät Lyypekistä. Herkullisia kahviloita oli paljon, ja marsipaaniteema oli tapetilla vähän joka paikassa. En ole kyllä missään muualla nähnyt niin monipuolista marsipaanikonvehtien valikoimaa. Kakut olivat myös mehukkaan pehmeitä. 

Olipa onni, että löysin tämän rasian, ennen kuin suklaa olisi mennyt vanhaksi :)


Illemmalla suunta on kohti Sushi-ravintolaa. Saapa nähdä minkälainen ateriakokonaisuus sieltä löytyy. Toivottavasti taidolla tehtyjä ja maukkaita :)

4 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...