keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Makupaloja illanvietosta

Heippa ja mukavan vappuista päivää kaikille. Eilinen venähti myöhälle, eikä unta sitten kuitenkaan riittänyt aamulla kovin pitkään, vaan virkkiksenä heräsin valoisaan aamuun.

Tupa oli viileä yön jäljiltä, mutta takkaa ei taida aamulla ehtiä poltella, sillä tie vie tänään torille. Ilta sujui mukavasti ruuanlaiton, viihteen ja mukavan seuran parissa. Keittiö näyttää siltä, että vapaata on vietetty. Tiskit jätettiin odottamaan parempaa hetkeä :) Toivottavasti sinulla on ollut ilon pilkahduksia arjen keskellä.


Laitoimme eilen yhdessä syötävää, ja jokainen kantoi kortensa kekoon omalla tavallaan. Alkupalaksi oli avokadoa savulohen kanssa.


Salaattina oli hunajamelonia, ilmakuivattua kinkkua ja persiljaa.


Teimme itse myös hampurilaisia, joita tuli onneksi aika paljon. Tänään ei tarvitse sitten juurikaan kokkailla keittiössä. Lisäksi oli omenapiirakkaa ja suklaa-brownies.


Usein ollaan vietetty vappua ihan kotona juhlien, mutta tänä vuonna lähdettiin ystävien kanssa ulos syömään. Odotettavissa oli pitkiä jonoja, ruuhkia ja paljon porukkaa liikkeellä. Onnistuimme löytämään kuitenkin sympaattiset istumapaikat, jossa saimme vaihtaa kuulumisia rauhassa. Ruokapaikoissa oli hyvin tilaa, ja porukka oli enemmänkin jonottamassa menomestoihin. Kävimme sitten kolmessa paikassa ihan vaan rupattelemassa, vaihtamassa matkakokemuksia ja suunnittelemassa myös tulevia juttuja.

Pitihän sitä vielä kaivaa esille ennen iltarientoja mikit ja Singstar, jotta äänijänteet saisi notkistettua. Uusia lauluja pitäisi saada ladattua, sillä nämä vanhat biisit on vähän niin kuin jo läpi laulettu. Meikäläinen ei nyt ihan satakieleltä kuulostanut, mutta tärkeintä on yhdessäolo ja mukava tunnelma :) Täytyy vähän treenailla vielä...


Sää on suosinut ihan kivasti, vaikka vähän kylmä ilma onkin. Aurinko paistaa, joten tästä suunnistankin sitten katsomaan, mitä päivä tuo tullessaan. Ihania hetkiä toivottelen sinulle!

4 kommenttia:

 1. :) Johonkin ne ruuat sitten hävisivät, kun ei seuraavaksi päiväksi sitten kovin paljon jäänytkään...

  VastaaPoista
 2. Singstar on niin huippu peli!! Sulle on aamulla jtn blogissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, ja siellähän oli mukavaa postia:) Kiitos-Kiitos!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...