tiistai 21. toukokuuta 2013

Maito-shotti ja ravintola-ylläri

"Kylmä kahvi kaunistaa. Mitäs sitten, jos maha ei kestä niin paljon kuin naama vaatisi :)". Teenjuoja voi nähtävästi toivonsa heittää. Sen sijaan kylmä maito on hyvä juoma helteellä. Siinä on mukavasti kaikkia elimistölle sopivia herkkuja.

Tällä kertaa siis välipalana on maito-shotti ja kookoskeksiä. Tästä tulikin mieleeni ravintolan annoskoko. Joskus on iso nälkä ja joskus pieni. Ravintolan listalla saattaa olla kaksi vaihtoehtoa. Pieni koko on usein alkuruokakokoinen. Mutta ei aina...


Katselin reissussa ravintolan menu-listaa, ja halusin ottaa jonkun keiton. Kalakeitto osoittautui lohikeitoksi, ja sehän sopi mainiosti. Vaihtoehtona oli iso tai pieni annos. Ajattelin ottaa pienen annoksen varmuuden vuoksi. Saahan sitä otettua sitten lisää, jos jää nälkä. Tai nakkarin kautta hotelliin :)

Yllätys olikin sitten melkoinen, kun pieni annos oli tämä kattila! En edes halua ajatella minkälainen ämpäri olisi tullut pöytään, jos olisin ottanut ison annoksen :) Siinä oli syötävää koko komppanialle...


Tässä kalakeittoravintolan tunnelmaa...


Joskus nälkäisenä ruuan valitseminen ravintolassa on tosi vaikeaa. Sama kuin menisi ruokakauppaan nälkäisenä. Tekee mieli ostaa kaikkea, eikä sitten oikein osaa valita. Tai ehkä muilla ei ole samoja ongelmia. Monesti olen etukäteen päättänyt mitä syön. Sitten kuitenkin alan plaraamaan sitä listaa, ja lopuksi jää monta hyvää vaihtoehtoa. Tuttu ja turvallinen, jotain tulista ehkä, salaatti olisi terveellinen, mutta lähteekö nälkä jne.

Käväisin muuten hakemassa kukkia terassille, ja nyt pääsenkin sitten laittelemaan niitä purkkeihin. Tämä on se kiva vaihe puutarhan laittamisessa :) Illan postauksessa alkaa arvonta. Jihuuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...