lauantai 4. toukokuuta 2013

Maistellaanpa suklaata

Juhlien järjestäminen on mielestäni mukavaa. Vielä enemmän tapahtumasta saa irti, jos jotain pientä ohjelmaa on luvassa. Olen ollut mukana monta kertaa naamiaisissa, ja olen järjestänyt niitä myös itse. Yleensä jotain ohjelmaa on ollut, kun jokin isompi merkkipäivä on ollut aiheena.


Nyt houkuttelee ajatus suklaatastingin järjestämisestä. Siihen ei tarvita mitään merkkipäivää välttämättä, vaan minimissään 10 hengen porukka. Suklaan ystäviä ei tarvitse paljon tällaiseen houkutella. Lisäksi ulkopuolinen ammattilainen voisi kertoa jotain uusia asioita suklaan valmistuksesta ja erilaisista raaka-aineista. Se voisi olla kiva tapa kookontua maistuvan teeman ympärille.


Netistä tuntuu ainakin löytyvän yrityksiä, jotka tällaisia järjestävät ihan asiakkaan kotona tai muissa tiloissa. Toisaalta voisihan tällaisen tapahtuman ideoida ihan omin päin. Osteltaisiin porukalla kaikenlaisia konvehteja, monenlaista suklaata vähän nyyttärien tapaan. Jokainen toisi jotakin. Sitten vaan jaettaisiin kokemuksia ja mielipiteitä maistuvista herkuista :) Toisaalta sitten jäisi saamatta ehkä se asiantunttijuus suklaan valmistuksesta...No täytyypä miettiä vielä. Siihen tarvitaan nyt hiukan tummaa suklaata ;)

Kuvat: SuklaaParatiisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...