sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lovely Sunday -resepti

Mitä asioita kuuluu ihanaan laiskottelupäivään? Tässä on tullut ahkeroitua monta päivää, joten tänään voi hyvin viettää lepopäivää. En aio kuitenkaan ihan pelkästään lekotella paikallani, vaan nauttia fiiliksen mukaan kivoista jutuista.

Onko sinulla kotona, pihalla tai terassilla lempituolia? Monilla on kotona se "paras paikka", johon kaikki haluaisivat. Se voi olla pehmeä nojatuoli, tai juuri se oikea nurkka sohvalla. Meillä on toinen pää sohvasta suositumpi. Se vallataan aina ensimmäisenä :)

Riippukeinu on aivan ihana paikka päivänokosille, ja pehmustettu rantatuoli käy hyvin. Nyt on näkynyt kaupoissa myös sellaisia ihania soikean muotoisia, riippuvia tuoleja. Entäs sitten keinutuoli? Se oli pienenä lempipaikka mummolassa. Sellainen on nyt varastossa odottelemassa pientä huoltoa.Lekottelupäivänä voi silti ajatella suuria. Vapaassa lepotilassa alkavat aivosolut käydä rennosti, kiireettömästi ja vapaasti retkillään. Silloin on tilaisuus unelmoida ja matkustella helposti unelmien kohteeseen.


Laiskotteluun kuuluu hyvä syöminen, suolainen tai makea. Parasta on, jos namusia ei tarvitse alkaa kesken kaiken valmistamaan, vaan kaikki on helposti saatavilla.


Laiskotteluun ei aina tarvitse varata koko päivää. Se ei aina ole mahdollistakaan. Joskus riittää mukava paikka, pieni hetki itselle ja lepohetki kaiken keskellä. 

KUUNNELLAAN

Kuunnellaan lintuja,
kuunnellaan puita,
viestejä pieniä,
kuin hyttysen luita :)Pieniä, rakkkaita lepohetkiä sunnuntaille toivotellen :) Kuulemisiin, ihanat!

Kuvat: Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...