perjantai 31. toukokuuta 2013

Kolme pientä asiaa

Heikunkeikun. Tässä kolme pientä asiaa, jotka ovat ilahduttaneet päivääni. 

Jätskillä herkuttelu on kohonnut ihan uusiin lukemiin viime päivinä tyyliin no control. Pienenä ostin aina niitä pahvipurkkeja, joissa oli puutikku. Monissa liikkeissä myydään tällaisia pahvisia jätskikulhoja, joissa on puulusikka mukana. Sinne voi sitten kotona laitella omat jäätelösekoitukset. Oikeastaanhan puutikku ei ole kunnon lusikka, vaan tuollainen litteä lastu. Sillä on kuitenkin kivempi syödä kuin lusikalla :)

Minua on aina viehättänyt se, että jäätelön syömisestä ei kuulu sitä kilinää ja kolinaa. Eikö ole outoa. Sitten, kun lopuksi on enää vähän purkissa jäljellä, niin puulusikalla voi rapsia loputkin herkut pahvisesta mukista. Siitä tulee ihan erilainen soundi kuin lasisesta kulhosta. Mitenkähän tämän viehätyksen äänimaailmaan jäätelön syömisessä voisi selittää? 


Kesään kuuluu uusi kynsilakka. Halusin jotain vaihtelua peinteisen punaisten sävyjen tilalle. Niinpä lainasin tyttäreltä tällaista väriä. Vähän on totuttelemista, mutta kerrankos sitä pitää repäistä. Pari päivää sitten, juuri täällä, ehdottelin rutiinien muuttamista, joten täytyy sitten toimia.


Tässä on sitten kolmas pieni asia. Ilman huulirasvaa ei päivä oikein potki eteenpäin. Bongasin tällaisen puikon, joka nähtävästi on joku uutuus. Vitamin shake kuulosti hyvältä, ja pakkaus lupaakin seuraavaa: sisältää E, C ja B5 -vitamiinit, maku acai ja villiomena. Pehmeältä tuntuu, ja toistaiseksi olen ollut tyytyväinen lyhyen kokeilun jälkeen.


Huomenna vaihtuu kuukausi. Minne tämä toukokuu oikein livahti? Tulollaan on juhannus. Kutsuja on tullut muutamiin synttärijuhliin, jossa täytetään pyöreitä vuosia. Kesäjuhlat ovat aina mukavia :) Töitä täytyy vielä ahkeroida kesäkuussa, mutta sitten loma kutsuu! Kuulemisiin :)

6 kommenttia:

 1. Jep. Jätskiä. Liikaa makuja ja uutuuksia. Kismet on nyt pop. Tampereella oli irtojätskikioski, jossa oli vaikka mitä ihmeellisyyksiä: yrttivaniljaa, chilisuklaata, redbullia, hubbabubbaa... Se oli jokin pieni tehdas, jonka jätskejä ne olivat ja nyt olen unohtanut nimen. Mi... jotakin. Mums :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu siltä, että tänä vuonna on erityisen paljon uusia jätskejä. Joitakin olen ehtinyt kokeilla, mutta uutta suosikkia ei vielä ole tullut :)

   Poista
 2. ♥ jäätelöä; NAM! kynsilakkaa; KYLLÄ :) :) (huulipunaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän sitä hankkia vielä kunnon punainen huulipuna? Laatikon pohjalla pyörii kaikkia vanhoja puikkoja, eikä niiden säilyvyydestä ole ihan tarkkaa muistikuvaa...

   Poista
 3. Jäätelö kuuluu ehdottomasti kesään :)
  Ja tuo kynsilakka, tosi pirteä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...