tiistai 7. toukokuuta 2013

Keväiset askartelut käyntiin!

Tämä päivä lähtee käyntiin askarteluvinkeillä. Tykkään sellaisesta tekemisestä, joka syntyy suhteellisen edullisilla ja kohtuullisilla tarvikkeilla. On myös kiva, jos ideaa voi soveltaa omiin tarpeisiin ja tehdä siitä kotiin tai lahjaksi sopivan.

Viime visiitillä poimin askarteluliikkeestä erilaisia kuvioteippejä. Silloin en vielä ollut valmiiksi suunnitellut niiden käyttöä, mutta muutama kierros askartelusivuilla tuotti ideoita, joita ajattelin kokeilla.

Tuikkukipot on koristeltu ensin teipillä, ja päälle on laitettu virkattuja pitsikukkia. Niitä saa myös valmiina, jos ei muuten koukuta :) Pieni viimeistely koristenapilla.


Tässä versiossa saviruukun ympärille sivellään liimaa, ja juuttinarua kieputetaan sen jälkeen useampi kerros ruukun yläreunaan, ja muutama kierros ruukun päälle. Koristeeksi voi kiinnittää teemaan sopivia koristeita, kuten pieniä puutarhavälineitä tms.


Myös tässä esimerkissä purkin ympärille on laitettu koristeteippiä.  Lisäksi purkin kansi on maalattu spray-maalilla. Kannen reunaan voi kiertää myös nauhaa tai koristeteippiä.


Tämä vinkki on yksi suosikkini. Puuhenkariin liimataan korupohja. Sen sisälle on liimattu valkoinen sydän. Puisen henkarin voi myös itse maalata sopivan väriseksi. Viimeistelyyn vielä söpö rusetti.


 Näistä ajattelin lähteä liikkeelle, ja samalla tästä saa tekemistä pikkuväellekin seuraavalla kyläilyreissulla.

Kuvat ja ohjeet: www.tiimari.fi

2 kommenttia:

  1. Kivoja vinkkejä, toi henkari on tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Henkarin koristelua ajattelin myös kokeilla :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...