torstai 16. toukokuuta 2013

Kesälöytöjä - Hot or not?

Huh-hellettä. Kyllä heti, kun mittari näyttää kovempia lukemia, alkaa kesävaateosasto kiinnostamaan. Kummasti silmä osui bikinihyllyihin ja kukallisiin vaatteisiin. Kaapissani on aika vähän kuviollisia vaatteita. Ruutua ja raitaa kylläkin, mutta kukkia ja metsän asukkeja ei juurikaan ole.

Reissussa alkaa kaikki uudet kuosit ja pirteät ilmestykset viehättämään. Monesti on ulkomailla käynyt niin, että paikallinen kulttuuri tempaa mukaansa, ja matkalaukku on täynnä kaikkea originelliä. Sitten kotona alkaa miettiä, että tämähän on vähän niin kuin ruusu läskikastikkeessa. Ei sovi yhteen räntäsateen kanssa. Ja niin se into hiipuu pakkasten mukana :) Onko sinun kaapissasi matkatuliaisia, joiden käyttö on jäänyt kokonaan?

Aamulla ehdin jo mainita näiden lintujen ja siivekkäiden liihottelua vaatteissa. Tässäpä yksi esimerkki Zaran mallistosta.


Tämän Zaran hameen vein sovituskoppiin asti. Hame tuntui houkuttelevalta, ja mietin että jonkin hillitymmän yläosan kanssa se voisi toimia. Hot or not?


Nyt on sitten kesä. Jätskikojuilla on mukavasti vilskettä. Rannoilla käy kuhina, ja torimyyjät hymyilevät auringon kanssa kilpaa. Päivän lounas on nuudelisalaatti, ja iltapäivän aionkin viettää ulkosalla. Illalla on tiedossa kyläilyä, ja tuleehan ne Euroviisutkin. Saapa nähdä laulaako Krista itsensä jatkoon. Ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...