sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kassialma ja minigolf

Hi there! Onko sinulla niksiä, jolla avaimet saa pysymään mukana? Meikäläisen käsilaukku on sellainen kätkö, että kaikkea pitää olla mukana varmuuden vuoksi. Sitten kun vaihtaa laukkua, pitäisi siirtää ne tavarat toiseen laukkuun. Ja jotain tuppaa unohtumaan aina. Avaimet tai huulirasva. 

Mistähän sellainen tyyli on tullut, että laukkuun pitää laittaa kaikenlaista. Vanhat kuitit kerääntyvät pohjalle, on lippuja, laastaria,suklaata, sukat, nipullinen kyniä, käsigeeli jne. Mikä on muuten oudoin juttu mitä kannat käsilaukussa?


Tänään on korkattu minigolf-kausi alkuun, ja eilen starttasi kroketti omassa pihassa. Päivä on ollut vähän tuulinen mutta aurinkoinen. Tulos oli ihan kohtuullinen 18 radan testissä, vaikka talven jälkeen onkin vähän ensin taidot ruosteessa. Jotkut radat ovat kivoja, ja jotkut tosi hankalia. Sellaiset eivät toimi mulla ollenkaan, jossa on ylämäki ja päässä pieni kolo. Pallo vaan vierii takaisin kokoajan :)


Pääasia oli kuitenkin kiireettömyys ja ulkoilu. Meillä ollaan ihan sellaisia perus-harrastelijoita omaksi iloksi. Radalla näkyy usein myös taitureita, joilla on kaikki pelit ja vehkeet mukana.


Janohan siinä sitten tuli pelatessa, mutta lempparijuoma on loppunut kaapista. Aijai. Miten näin on päänyt käymään. Täytyy korjata tilanne heti alkuviikosta.


Miten sinulla on päivä sujunut? Huomenna bluesin tahdit antaa arki-maanantai. Mutta eihän sitä ole pakko miettiä vielä :)

4 kommenttia:

 1. Vaihdan laukkua melkein joka päivä, niin tavaraa ei kerry pohjalle, vaan tulee siivottua. Avaimet minulla on aina ulko-oven viereiseeä avainnaulakossa, joten tulevat automaaattisesti otettua mukaan lähtiessä ja laitettua takaisin kotiin palatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan onkin kätevää. En tiedä, mistä on tullut tavaksi pitää avaimia aina laukussa...

   Poista
 2. Mä pidän avaimia aina eteisen pöydällä, josta oon jo tottunut ne aina nappaamaan mukaan ulos lähtiessä. Mä oon myös tottunut aina ennen kuin lähden ulos niin ajattelemaan mielessäni, että "kännykkä, avaimet, lompakko - mukana" ja siinä mielessä tehdyssä tarkastuksessa sit viimeistään muistaa jos jotain puuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vielä autossa mietin matkalla, että otinkohan sen silitysraudan pois päältä...

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...