tiistai 14. toukokuuta 2013

It´s Vintage Time

Ladies and Gentlemen. Vihdoin sain kotiini viime viikolla löytämäni Vintageparty-kirjan. Nyt voin namustella sitä rauhassa reissullani. Mikähän näissä vanhoissa, nostalgisissa vintage-teemoissa viehättää? Pidän yleensäkin vanhoista muotikuvista kovasti.  Tähän kirjaan on rakennettu kuvitteellisia esimerkkejä juhlien järjestäjälle. Kirjan sivuilla vilahtavat iloisessa sovussa korkkiruuvit, kellohameet, heinäpellot traktoreineen ja laituriromantiikka.

Kirjan ovat tehneet Linda Hansson, Louise Lemming ja Emma Sundh. Tarjolla on kuvien lisäksi vinkkejä ja ohjeita juhlien järjestämiseen. Eri vuosikymmeniltä on poimittu muutamia yksityiskohtia, joilla esimerkiksi omia juhlia voi maustaa. Mukana on mm. sailor-ja merimiesteema, maalaistunnelmaa, coktail-juhlia.

Vintageparty-kirja

Oma nuoruus ei ulotu näille vuosikymmenille, kuten 30-, 40- ja 50-luku. Tällä tavalla voi poimia vähän niin kuin rusinat pullasta, ja ihailla ajan tyyliä. Ne, jotka ovat oikeasti eläneet näillä vuosikymmenillä, eivät varmaan koe kaikkea yhtä ruusuisena. Silloin oli maailma erilainen.

Vintageparty-kirja

Vanhempani ovat maaseudulta kotoisin, ja lapsuuden kesät olen viettänyt järven rannalla. Siellä tutuksi tuli maalaiselämä. Se on mielenkiintoista, miten arjen työvälineet ovat nykyään haluttua sisustustavaraa. Heinäseipäät, puulaatikot, työkalut, puiset saavit jne. ovat aika hyvissä hinnoissa tänä päivänä.

Mistä tämän päivän työkaluista voisi tulla tulevaisuuden haluttua rekvisiittaa?

Vintageparty-kirja

Keväällä ja kesällä näkee liikenteessä upeasti entisöityjä autoja menneiltä vuosikymmeniltä. Joistakin näkee, että niihin on laitettu ajan ja rahan lisäksi koko sydän mukaan.


Toiset ovat niin omistautuneita vintage-teemaan, että pukeutuvat arjessakin tyylinsä mukaisesti. Sellaiset jutut piristävät kivasti katukuvaa. Voisihan sitä jonkun kivan kesämekon hankkia :)

Kuva alhaalla: sxc

2 kommenttia:

  1. Me käymme ihastelemassa entisöityjä autoja menneiltä vuosikymmeniltä Linna Cruisingissa (http://www.linnacruising.com/) sekä Pick-Nick harrasteajoneuvotapahtumassa (http://pick-nick.com/).

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...