maanantai 6. toukokuuta 2013

Huonon kirjan hyvät puolet!

Heippatirallaa! Toivottelen kaikille sulosäveliä, vaikka maanantai onkin. Täällä lähtee viikon raveihin uusi tytteli. Hei, muuten tälläkin viikolla on extra-vapaa torstaina, joten ei tarvitse taaskaan pysyä päivien kulusta kärryillä.

Tässäpä onkin esittelyssä vakiovarustus Höyhensaarille. Hyvä kirja on aina tervetullut. Hyvässä kirjassa on tosin se huono puoli, että sitä tekee mieli lukea koko yö. Eihän siitä nukkumisesta sitten mitään tule. Kannattaa siis ottaa mahdollisimman pitkästyttävä ja tylsä kirja. Mutta jos ottaa liian huonon kirjan, siitä tulee vaan vihaiseksi. Ja eihän vihaisena napsahda yöunia sitten millään.

Kirja-arvosteluissa vois olla sellainen kategoria, että semi-huono. Sopii luettavaksi ennen nukahtamista :) Jos otan jännärin iltalukemiseksi, niin sitten alan miettiä kaikenlaisia ratkaisuja, pulmia ja minusta kuoriutuu varsinainen Sherlock Holmes. Tai sitten jos on liian filosofista, niin alan pohtimaan ääneen. "Niin, tosiaankin, jos elämä on..niin onko elämä siten oikeasti...tai mitä on oikeasti ja todellista tai..."


Tässä, kun tarkemmin miettii, niin kannattaako sitä sitten lukea mitään illalla? Tai sitten vaan selailee lehtiä ja laittelee aivot hyllylle. Mutta sitten ennen nukahtamista tulee just ne kivat ideat, jotka pitäis kirjoittaa paperille. Eikä ole paperia, eikä ole kynää. Sitten pitää lähteä etsimään ja virkistyy uudestaan...

Tämä Body Shopin rasva on aivan vakiovarusteeni. Haluan, että Höyhensaarilla tuoksuu mansikka. Lisäksi vielä laput silmille. Niillä saa sopivan auringonpimennyksen ihan helposti.


No näin levottomasti alkaa siis viikko, joten mitä viikko tuokin sitten tullessaan. Työreissu, visiitti toiseen kaupunkiin kenties, alusvaatekutsut. Ja kaikkea muuta, mitä mieleen juolahtaa. Kuulemisiin, ja ihanaa uuden viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Olen kova lukemaan, mutta ennen nukkumaan menoa en "osaa" lukea...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma lukemiseni on keskittynyt iltaan, kun tuntuu, että sitten maailma hiljenee ympärillä, ja on rauhallista. Kesälomaa odottelen, ja leppoisia lukuhetkiä keskellä päivää, hiekkarannalla :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...