tiistai 14. toukokuuta 2013

Hotellielämää paremmasta/pahimmasta päästä

Tavarat on pakattu, ja yöpyminen buukattu. Toivottavasti mukavuudet ovat vähän paremmalla mallilla kuin tässä kuvassa. Tietyt hotellit ovat lähes takuuvarmoja viihtyvydeltään, ja toiset taas...hmm. No tietysti erilaiset tekijät vaikuttavat kokonaisuuteen, kuten huoneen sijainti. Toivottavasti ilmastointi on kunnossa :)

Tällä kertaa ei ole pelkkää lomailua tiedossa, vaan lähinnä työtä ja huvia sopivasti. Aion kuitenkin pitkin rannikkoa seikkaillessani piipahtaa kivoihin paikkoihin aina kun mahdollista. Laittelen tänne sitten kuulumisia matkan varrelta.


Mikä on sinun paras tai huonoin hotellikokemus? Hyviä hotellikokemuksia on ollut aika mukavasti, eikä se aina ole ollut edes hinnasta kiinni. Ehkä huonoin kokemus oli viime syksynä autoreissulla Euroopassa. Oltiin ajettu koko päivä, ja säkkipimeässä tupsahdettiin pienen hotellin pihaan.  Ruokatarjoilua ei enää saanut siihen aikaan. Lisäksi huone oli niin jääkylmä, että oli pakko nukkua vaatteet päällä. Seinät olivat kuin ohutta paperia, ja seinän takana oli terassi, jossa porukat juhlivat koko yön. Kaiken lisäksi huoneessa oli vetoa niin paljon, että tuuli vinkui huoneessa. Korvatulpat eivät auttaneet yhtään.

Aamiaisella oli seisova pöytä, ja odotimme sitä yön jälkeen kuin kuuta nousevaa. Siellä oli sitten tarjolla yksi jugurtti ja juusto- ja makkaransiivu. Ei tiennyt itkeäkö vai nauraa :) Jälkeenpäin on ollut mukava muistella sitäkin  keikkaa. No aamulla vaan sitten taas päiväksi ajamaan pirteänä. Onneksi tällaista on sattunut vain poikkeustilanteessa...

Reissussa on aina se hyvä puoli, ettei kotona tekemättömät siivoukset häiritse. Toisaalta takaisin palatessa tietää, mitä on edessä. Tämä kuva on Muumimaasta. Haisuli joutui siivoamaan, ja huh, kuinka matoista lähtikin pölyä :) Se oli niin mukava paikka muuten, että sinne menen mielellään toistekin...piknikille.

2 kommenttia:

  1. Turkki ei ole mitenkään lempparimatkailumaani mutta kerran siellä ollessa menimme hotellin lupaamalle aamiaiselle, jota ei sitten ollutkaan ja uima-allaskin oli sellainen jalkojen huljutteluallas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ylläreitä välillä sattuu. Huumoria kyllä matkoilla tarvitaan :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...