tiistai 28. toukokuuta 2013

Hiekkarannalta kesäuusintoihin

Mikä ihana lämmin päivä! Paikoitellen tuli jo vähän liian lämmin. Päätettiin mennä työpäivän jälkeen mieheni kanssa rantaan. Koriin haettiin kevätrullia, ja muut sopivat tarvikkeet pientä piknik-tuokiota varten. Kovasti oli pikkuväkeä polskuttelemassa. Uskomatonta, että meillä on tällaista jo toukokuussa.

Onko siellä tiedossa yo-juhlia tai muita päättäjäisseremonioita? Meidän sukuun ei tällä kertaa osu, mutta välillä on ollut peräkkäisinä vuosina monetkin juhlat samaan aikaan. Sitten on yritetty sovitella aikatauluja, että ehtisi piipahtaa useammassa paikassa.


Tänään sain blogihaasteen, jossa tarkoituksena on kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni. Kiitos siitä, ja palaan asiaan :) Helle pehmentää aivot, ja silloin pitäisi olla jotain oikein virkistävää ja herkullista juotavaa lähettyvillä. Kaikenlaisia sekoituksia on kiva kokeilla, ja niistä voi yllärinä löytyä uusi hitti.

Muistan kuinka pienenä lapsena käytiin uimareissun yhteydessä aina pienessä kaupassa, josta piti ostaa vadelmalimsaa, Ne maistuivat muuten silloin ihan erilaiselta kuin nykyään. Onko sinulle tuttuja Rally ja Perry -limsat? Myös Smurffi on tosi hyvää.


Tähän aurinkoisen päivän iltaan sopisi hyvin lekottelu sohvalla ja hyvä leffa. Telkkarista ei tunnu tulevan  meikäläiselle oikein mitään, jos myöhään illalla istahtaa katsomaan. Monet ohjelmat ovat loppuneet, kesän uutuuksia ei vielä ole alkanut, ja sitten niitä moneen kertaan nähtyjä uusintoja pukkaa. Muuten kuinkahan monta kertaa tuo Poliisiopisto on tullut telkkarista? 

Jotkut leffat tulevat vuorotellen eri kanavilta. Toisaalta joistakin hittielokuvista on pakko nähdä ne muutamat hauskat kohdat, vaikka ei kokonaan jaksaisikaan katsoa. Täytynee kaivella boxin nauhotuksista jotain esille. Toisaalta aina voi kaivaa hyvän kirjan ja nauttia siitä :)


Kotikokki valmisti rantsuilun jälkeen avokadokeittoa, ja siitä päätinkin lähteä kasvattamaan uutta kasvia. Netissä oli erilaisia vinkkejä. Toiset ovat liottaneet siementä vesilasissa, ja toiset ovat kuivattaneet ensin. Mulla on useampi siemen, vai onko se kivi? Joka tapauksessa teen tässä muutaman testin, ja katsotaan jos jossain vaiheessa alkaa ruukussa vihertämään :)

Nautitaan kesästä ja arjen pienistä hetkistä. Kuulemisiin!

6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut mukava rantaretki :-) Perry oli muistaakseni 'sitruunasoodaa'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin viimeksi Perry-pulloja museossa. Kyllä aika menee nopeasti eteenpäin :)

   Poista
 2. Rannalla on aina mukava olla, kauniita kuviakin olet ottanut! :)
  Mä katson tosi harvoin telkkaria. Tykkään kuitenkin monista sarjoista ja olenkin sitten niitä katsellut omaan aikatauluun sopivasti esim. Netflixistä tai DVD-boxeilta. Elokuvia tulee kyllä katsottua liian vähän.. Kirjoja mäkin tykkään paljon lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kätevää, kun voi itse valita mitä katsoo ja milloin. Kesäksi hankin yleensä jotain kepeää kirjallisuutta, jotka sopivat aurinkoon rantahiekkaan :)

   Poista
 3. Rannalla on niin ihana käydä piknikillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivia piknik-paikkoja on loppujen lopuksi aika paljon, mutta jotenkin tuo meren katseleminen on niin rentouttavaa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...