keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Elämän helmet

Heissulivei. Täällä kurkkii kesä. Miksiköhän aamulla puutarhan kukat ja kasvit tuntuvat hehkuvan erityisesti yön jäljiltä? Niitä on ilo katsella, kun ympärillä on vielä hiljaista.

Jos tätä kuvaa katsoo oikein tarkasti, niin Pionin alku pyrkii maasta myös samoihin kekkereihin. Vielä on matkaa täyteen kukoistukseen, mutta alimmaisessa kuvassa näkyy viime kesän kukkiminen.


Sää näyttäisi lämpenevän mukavasti loppuviikkoa kohti, joten jätin kaikki paksut vaatteet laukusta pois. Täältä tullaan tien päälle, ja seikkailu voi taas alkaa.

Yritin katsoa eilen Euroviisujen karsintaa, mutta täytyy tunnustaa, että loppua kohti into hiipui. Ryhdyin puuhastelemaan kaikkea muuta. Suomen lätkäpeliä katsoin myös vähän aikaa, mutta siinä kävi vähän samalla tavalla :)


Tässä siis viime kesän hehkua. Pioni on yksi rakkaimmista kesäkukista, ja niitä olisi kiva istuttaa vaikka kuinka paljon. Kasveissa näkyy  kaikki elämän puolet: rohkeat, ujot, täysi kukoistus, nuppuvaihe...Ihania ajatuksia tähän päivään toivottelen!

2 kommenttia:

 1. Sama homma kävi eilen euroviisujen kanssa.. ;)
  Ehkäpä huomenna pysyy mielenkiinto loppuun asti, kun Suomikin on mukana :)
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, torstaina uusi yritys kotikatsomossa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...