keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Dermosil ja ihonhoitoa

Tällaista tavaraa posti toi kotiin tällä kertaa. Onko Dermosil-tuotteet sinulle tuttuja? Muutama vuosi sitten kuulin niistä tuttavan kautta. Häntä kiinnosti erityisesti valikoimaan kuuluvat herkän ihon tuotteet, jotka ovat hajustamattomia. Valikoima sisältää erilaisia tuoteperheitä, ja muutamista on tullut suosikkejakin arkikäytössä.

Tilaus tehdään netissä, ja lehti ilmestyy kotiin muutaman kerran vuodessa. Lehden mukana tulee yleensä näytteitä, joita voi testata.


Meikeistä ei ole sen tarkempaa tietoa, mutta pesuaineita, puhdistusvaahtoa ja deodoranttia on tilailtu. Herkän ihon pesuaineet ovat mielestäni olleet myös ihan hyviä.


Muistaakseni 50 euron tilauksesta ei mene postimaksua, ja monet tilaavatkin työpaikoilla kimpassa. Tilauksen suuruus kerryttää bonuspisteitä, joilla saa ilmaistuotteita. Olen sitten kokeeksi ottanut muutamia tuotteita. Eniten olen kuitenkin käyttänyt tätä puhdistusvaahtoa kasvoille. Olen ostanut myös sellaisia Dermosil-tuotteita, jotka sitten eivät ole olleet sopivia itselle,

Joskus sopivien ihonhoitotuotteiden löytäminen on vaikeaa. Se, mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toiselle ollenkaan. Shampoon ja hoitoaineiden kanssa on sama juttu. Joskus, kun on vihdoin löytänyt sopivan tuotteen, sen valmistus lopetetaan. Välillä on pitänyt kysellä perään ihan ulkomaita myöten :)

Välillä on kiva hypistellä uutuuksia kaupassa, mutta tällaisten perustuotteiden tilaaminen verkon kautta on ollut ihan nopeaa ja kätevää. Onko sinulla jotain tiettyä luottotuotetta?

Aurinko näyttää soittavan taas torven täydeltä lämpöä tälle päivälle. Velvollisuus kutsuu. Kuulemisiin, ja käykäähän klikkailemassa mukaan arvontaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...