keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Cokis omalla nimellä

Joko olet törmännyt Coca Colan nimikkopulloihin, ja oletko löytänyt oman nimesi? Kaupan kylmäaltaassa oli kaikenlaisia nimiä, mutta omaani en bongannut. Sen sijaan lisänä oli mm. äiti- cokispullo. Nettisivuilla näyttäisi  olevan myös mahdollista luoda tölkki omalla nimellä, sillä kaikki eivät listalle ole ihan mahtuneet. Tällainen personointi taitaa olla melko uutta meidän tienoilla, varsinkin näin isolla brändillä.

Sanoisin, että aika veikeä idea kotouttaa asiakkaat näin tuttavallisella ja henkilökohtaisella tavalla tuotteen pariin. Toisaalta siinä on sekin hyvä puoli, ettei mene pullot sekaisin. Tätä voisi varmaan soveltaa muihinkin tuotteisiin, ettei tule epäselvyyksiä :)

Kuva: Coke.fi

Tänään on tiedossa laatuaikaa, joten piipahdimme videovuokraamoon. Mitä sitten sattuikaan. Hyllyn alla piileskeli pieni orava. Oli tainnut puikkelehtia myymälään avoimesta ovesta. Harmi ettei kuvaa ehtinyt napata. Niin nopeasti se puikkelehti sitten ovesta ulos. Toisaalta. Tulipa sitten vielä illalla terassille ihan nenän eteen meidän vakio-orava. Ihmeen kesy ja tuttavallisesti katseli. Täytynee ensi kerralla varautua vähän tarjoilulla.

Toivottavasti olet päässyt nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Tässä illan kepeä ateria. Lohta ja mozzarellasalaattia. Kovin raskas ruoka ei tällä säällä oikein maistukaan :)

t

12 kommenttia:

 1. Pitääpä huomenna kauppareissulla katsoa löytyisikö omalla nimelläni olevaa pulloa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäläinen penkoi koko altaan, mutta sitten näin netistä nimilistan. Täytynee teettää erikseen oma pullo :)

   Poista
 2. Mä olen bongannut noita pulloja kotipaikkakuntani Prismasta! Omaa nimeäni en tosin löytänyt, mutta Jasminin nimellä varustettu pullo tuli ostettua. Jasminin mummoille ostin myös "mummi"-tekstillä varustetut pullot :) Kiva idea kyllä tämmönen personointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hauska ylläri. Tämän kokoluokan brändi ei niin helposti lähde leikkimään asioilla, mutta pisteet rohkeudesta tällä kertaa.

   Poista
 3. Luin jostain aikaisemminkin noista kokispulloista, mutta en olekkaan muistanut katsoa niitä kaupasta! Itsellä on sen verran tavallinen nimi, että saattaapa jopa löytyä! :)
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cittarissa oli ainakin, mutta pienempien kauppojen valikoimista en osaa sanoa. Onnea etsintään :)

   Poista
 4. Eilen tarttui mukaan Äiti - cocis zeroa ja listalla oli myös Milla-colaa, mutta en jaksanut penkoa koko kylmähyllyä löytääkseni itseni ;) Oli myös Muru, Kulta jne. Tosi hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota murua en nähnytkään. Sellainen pitää hankkia, kun omaa nimeä ei taida löytyä :)

   Poista
 5. Onneksi en koskaan osta cokista. Eivät saa houkuteltua edes moisella tempulla. Minulle se ainoa oikea colajuoma on Pepsi. Ja miksikö... no niinkin itsestään selvästä syystä kuin se, että edesmennyt collieni oli Pepsi nimeltään. Sitäpaitsi, kyllä se maku on parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla muuten ihan legendaarinen jo tämä Cokis vai Pepsi -teema. Nytkin on Pepsiä jääkaapissa :)

   Poista
  2. Niinhän se onkin... jos sen koiran olisin nimennyt Cokeksi niin varmasti ei pepsi maistuisi. Ensin meinasin laittaa koiralle nimeksi Tepsi, kun silloin kannustin TPS:n jääkiekkojoukkuetta ja siinä oli ne värit (musta, kulta, valkoinen), mutta jänistin sitten, kun ajattelin että suosikkijoukkue voi vaikka vaihtua ja nimeksi tuli Pepsi. Totteli se sitä Tepsiäkin... (TPS on muuten edelleen ihan ok mielestäni).

   Poista
  3. Hyvä pointti nimen valintaan, ja samalla hauska. Toi nimijuttu on muutenkin aika hankala. Monet laittavat esimerkiksi lapselle nimen jonkun oman esikuvan tai idolin mukaan.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...