keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ankkurit tarjoaa By Malene Birger

Vierailu toisen kaupungin putiikeissa antaa aina uutta perspektiiviä arvioida, minkälaisia tuulia muodin parissa puhaltaa. Sujahtelu erilaisiin putiikkeihin tuotti lähes samanlaisen tuloksen. Merellinen raikkaus on ainakin yksi vallitseva tuulenvire muodin vaihtelevassa säätilassa.

Bongarin silmä havaitsi runsaasti sinivalkoisia raitoja, tähtikuvioita, purjehdukseen ja merelliseen maailmaan kuuluvia takkeja, kenkiä, köysiä, narunpätkiä jne. Lexington on ollut yksi vahva rantatunnelmien rakentaja, mutta eivät muutkaan jää huonommaksi, sillä peräaalloissa on kevyt peesata.

By Malene Birger ja raikkaat rannekorut


Odd Molly luovii eteenpäin urheasti romantiikan, röyhelön, pitsien, virkkausten kukkaisessa maailmassa. Sieltä löytyy myös todellisia helmiä, jotka ovat monen mielestä ajattomia klassikoita.


By Malene Birger oli sähäköittänyt perusvärejä säihkyvillä kivillä, jotka kieltämättä toivat uuden säväyksen.


Tässä jatkuu merihenkisyys ankkureiden kera. Ankkurihuiveja oli vähän eri kokoisina.


Ja tähti kurkkii tässäkin laukussa...


Tästä tulikin mieleeni, että moni muotitrendi on lähtenyt jostain tietyn harrastuksen parista. Mikä voisi olla  seuraava trendi-innostus? No sen miettimisestä maailman muotinikkarit saavat oikein palkkaakin.

Tämä merihenkisyys vaatteissa kiinnostaa sen vuoksi, että olen monta vuotta harrastanut matkaveneilyä. Säät vaihtelivat todella paljon, ja toimivat vaatteet osoittautuivat hyödyllisiksi sateessa, myrskyssä ja voimakkaissa lämpötilan vaihteluissa. Veneessä on myös vaikea saada kuivumaan vaatteita. Myös veneen kansi on usein liukas ja jopa vaarallinen sateen jäljiltä. Silloin esimerkiksi kengillä on paljon merkitystä.

Tällaisia tuulahduksia tällä kertaa. Huomenna onkin Helatorstai. Tiedossa on naisporukan alusvaatekutsut. Tietääkseni sinne ei ole tulossa miehiä. Tai mistäs minä sen tiedän :) Kuulemisiin!

Lämmin ja iso kiitos sinulle, kun käyt visiitillä blogissa! Tervetuloa kaikki te ihanat uudet lukijat :)

4 kommenttia:

 1. ♥ oo,mitä ihanuuksia! Tahtoooo uusia vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ja tänään mietin, että olis se niin kiva, kun ei tarttis katella hintalappuja. Poimisi vaan mukavimmat herkut :)

   Poista
 2. Voi, kuinka kauniita vaatteita Odd Mollylla ja Malene Birgerillä :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...