sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Adele ja pelargoniat

"Vanha pelargonia kasvaa mummon akkunalla". Viime viikon lämpöaalto tuli niin vikkelästi, että perinteiset pelargoniat ovat vielä kaupassa. Tässä kukassa on jotain romanttista ja perinteistä. Meidän paahteisessa pihassa ne menestyvät myös mukavasti. Saapa nähdä  minkälaisia värejä tänä vuonna on tarjolla. Joillekin pelargoniat ovat aivan erityinen harrastus, ja harvinaisemmat lajikkeet ovat arvostettuja kukkijoita. Omassa puutarhassa pelargoniat ja pionit ovat tähtiesiintyjiä.

Eilinen venähti vähän myöhälle Euroviisujen vuoksi. Siitä huolimatta olin aamuvirkkuna ylhäällä. Kaksikerroksisessa puutalossa yläkerta oli tosi lämmin, ja vielä ilta-aurinko paahtoi ikkunasta. Tunnelma oli lähes trooppinen :)


Maailmanluokan tähti on myös tässä, yksi suosikkilaulajistani. Adele. Seuraavaksi listallani on tämä kirja, jossa on kerrottu tähden alkuvaiheista suosion huipulle. Elämäkertakirjat kiinnostavat kovasti, ja elämänmakuiset tarinat kelpaavat aina. Lähtökohana neitosella olivat vaatimattomat olot Lontoon lähiössä. Hän on nuoresta iästään huolimatta laittanut kuitenkin saavutusten tilastot uusiksi.


Tänään on tiedossa jälleen kakkukekkerit. Tähän kevään nurkille onkin osunut paljon erilaisia juhlia. Katsoin tuossa kalenteria, ja kohta ovat koulutkin loppumassa. Kesälaitumet kutsuvat lomailijoita. Kevätjuhlat ovat myös jotenkin liikuttavia ja herkkiä tilaisuuksia...

Levollista ja ihanaa sunnuntaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...