lauantai 27. huhtikuuta 2013

Viikonloppu - Mix

Heipparallaa. Niin siinä sitten taas kävi, että kukonlaulun aikaan jo silmät olivat auki, vaikka olisi saanut nukkua myöhään. Mulla on tähän teoriakin, miksi näin kävi. Nukku-Matti oli ottanut ylityövapaata, ja sijaiseksi oli palkattu Nukku-Jukka. Yo know. Tämä vaillinaisesti perehdytetty sijainen sitten sotki unihiekkapussit, ja mulle napsahti sitten ihan väärän tyypin hiekat.

Tosiasaissa linnut sirkuttelivat aikaisin, ja aurinko paistoi suoraan peilin kautta silmiin. Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Siinä hereillä sitten ehdin jo tehdä puutarhasuunnitelmat, miettiä kivetykset kukkapenkkiin ja valikoida uudet kasvit. Nyt sitten vaan kauppaan tarkistamaan varastotilanne.

Näillä eväillä on tällä kertaa lähtenyt viikonloppu käyntiin. Uusi Voice of Finland on taputeltu, ja ennakkosuosikkihan sen sitten vei. Pitkästä aikaa tehtiin tortilloja, mutta leipä oli kyllä vähän pettymys. Niitä sai eurolla Cittarista, ja oli kyllä harvinaisen sitkeää, eikä palaa irti millään :)


Tänään onkin siis tiedossa ahkerointia puutarhassa. Uudet euron puutarhahanskat pääsevät kunnon testiin. Mitkään hanskat eivät tähän asti ole oikein hyvin pärjänneet kotikäytössä kovin pitkään. Nämä ovat nyt ainakin pirtsakan väriset, joten toivotaan, että yhteistyö jatkuu pitkkään :)


Nykyään monilla on niin kiire, että aamu on vain uusi muistutus siitä, että taas on mentävä, ja oravanpyörässä poljetaan, ettei vauhti pääse pysähtymään. Tämän tekstikyltin näkeminen on hyvä muistutus siitä ainakin itselleni, että hitaat ja levolliset aamut ovat arvokkaita. Viikonlopuille yritän järjestää aina jotain sellaista, joka on vastapainoa arjen työlle. Joskus se voi olla puuhastelua, ja joskus ihan vain pyjamapäivä ilman mitään ohjelmaa :)


Kaapista löytyi vielä viime syksyn jälkeen tällainen ylläripullo punaviiniä. Pullo on matkannut 2500 km omalla autolla Italiasta tänne viime syksynä, joten kuljetus on ollut ainakin henkilökohtaisella tasolla. Viinivalikoima ruokakaupoissa oli uskomattoman laaja. Hinnat olivat todella edullisia. Tämä oli ihan sokkohankinta, mutta ihan kelvollinen hintaansa nähden.


Minkälaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopulle? Mukavaa ja rentouttavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...