maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vappumenoja ja herkkuja

Toivottavasti sinulla on ollut mukava viikonloppu! Päivä on käynnistynyt kalenterin tutkimisella, ja kohtuulliselta näyttää tämä päivä. Oma viikonloppu sujui sekä levon että aherruksen merkeissä. Erityisen eilisestä teki kaksi sykähdyttävää tunnustusta, joihin palaan vielä myöhemmin. Lämmin kiitos Emilia ja Taija :)

Tästä viikosta on tulossa vähän puolittainen vapun takia. Joillakin saattaa olla myös vähän extra-vapaata välipäivinä. Olen suunnitellut jo hiukan naposteltavia huomiselle. Tiedossa on jotain keväistä ja raikasta, hedelmäpainotteista syötävää. Ensimmäiset ilmapallot on jo puhallettu, ja kyllähän siinä muutama poksahti vauhdissa rikki :) Minkälaisia vappusuunnitelmia tai perinteitä sinulla on?


Omat menot ovat vähän vaihdelleet vuosien aikana. Nuorempana piti kierrellä ahkerasti kaikki menopaikat ja päästä kojujen ääreen tutkailemaan uusia villityksiä. Nykyään tykkään tunnelmoida hyvän syötävän ja seuran kera, istuskella auringossa tai kahviloissa katsellen hulinaa ja huisketta :)


Ja olihan mulla vielä muutakin. Olen lupaillut tässä matkan varrella arvonnan käynnistämistä. Palkinto on tiedossa, ja kun saan palkinnon haltuuni niin kuvaan tuotteet. Tulossa jotain herttaista, keväistä, raikasta ja kodikasta.

Mukavaa alkuviikkoa sinulle, ja ihanaa että olette käyneet kyläilemässä blogissani :)

Kuvat: Housedoctor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...