keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tuohisalkku käsityönä

Moikkelis. Tähyilen tässä keskiviikkoa silmät sikkaralla. Eilinen meni nimittäin pikkutunneille, ja edessä on jälleen pitkä päivä. Tästä kaikesta voisi syyttää länkkärihenkistä meininkiä ja karaokea, mutta se olisi aivan turhaa. Tänään on tulossa aivan yhtä pitkä päivä, joten energialatauksia tarvitaan. Sää näyttää suosivan edelleen, joten eiköhän ne unihiekat häivy raittiissa ilmassa. Ajattelin aloittaa päivän kuvapostauksilla, jossa on ripaus pohjoisen henkeä.

Puusta saa taiottua kaikenlaista mukavaa. Ennen vanhaan lähes kaikki työvälineet ja tarpeelliset astiat sekä huonekalut tehtiin puusta. Ihastuin tähän tuohesta tehtyyn salkkuun, jonka näin käsityömyymälässä. Taidokasta työtä.  Toinen tänne pohjoisen henkeen sopiva perinteinen tuote on kuksa.

Näille seuduille olikin avattu uusi Kuksa-nimeä kantava ravintola, jossa keitot ja juomat tarjoillaan ko. kupeista. Kiikaroidaan mukavia asioita, kun niitä horisontissa näkyy :)
2 kommenttia:

  1. Tulee aivan mieleeni lapsuus tuosta tuohikontista. Kotona oli joskus sellainen esillä. Erityyliset kahvilat ovat kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös omassa lapsuudessa oli tuohesta tehtyjä esineitä. Mummo esimerkiksi tarjoili tuohisesta astiasta mämmiä :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...